Counter Strike

Lehet a magyar stream alatt ládát kapni? -Természetesen!


Működik a !drop? Naná, hiszen nálunk is kaphattok az értékes souvenir ládákból.

Gyakran vetődik fel a magyar stream nézői körében az a kérdés, hogy lehet-e kapni dropot akkor is, ha nem az angol streamet nézitek? Rengetegszer elmondtuk már, hogy természetesen lehet, ám ezúttal megmutatjuk a Ti segítségetekkel, hogy tényleg lehet kapni. Ha kaptatok ládát, nyugodtan küldjétek el nekünk a Discord szerverünkre

Kaptam Souvenir dropot! Mikor érdemes eladni? – gamer.hu

Kaptál egy dropot? Szuper, de ne add el azonnal, hiszen kereshetsz is rajta több eurót és ehhez semmit sem kell tenned! Általánosságban elmondhatjuk azt, hogy ha már meccs közben észreveszed hogy kaptál akkor még nem érdemes eladni, hiszen folyamatosan dobálja az adott ládát így nő a kínálat ami azt eredményezi hogy egyre olcsóbb lesz az adott láda.

Mi természetesen nagyon örülünk annak, ha a több ezer dropból épp a mi nézőink azok a szerencsések, akiknek sikerül bezsebelni párat, ettől függetlenül reméljük a közvetítést és a meccseket is élvezitek. Kiválogattunk párat abból a rengeteg üzenetből, amit küldtetek, az összeset ugyanis lehetetlen lenne megmutatni, hiszen rengetegen kaptatok ládát, aminek nagyon örülünk!

Az pedig, hogy kibontjátok vagy esetleg eladjátok csakis rajtatok áll!

Tartsatok velünk továbbra is: Gamer.hu TV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva