Hearthstone

Jade Druid helyett jobb választás lehet most a Malygos Druid


Senfglas paklija ideális választás azoknak, akik lassabb Druid deckkel játszanának.

A Druid paklik népszerűsége az elmúlt hetekben csökkenésnek indult: a Big Druid szinte teljesen kikopott mostanra a metából, az Aggro Druid nagyon messze van a korábbi Top 3-as helyezésétől, de a Jade Druid sem mondható igazán jó választásnak mostanában a ladderen, ami a népszerűségen és a winrate-en is jól látszódik. A rossz matchupok mellett a Jade verzió helyzetét az is nehezíti, hogy a Skulking Geist használati aránya megnövekedett az elmúlt időszakban.

Kép: Hearthpwn

Geistből sok van, fegyverpusztításból azonban viszonylag kevés, ezért az F2K játékosa, Senfglas azt javasolja mindenkinek, hogy váltson Malygos Druidra, aminek most jobban kedvez a ladder meta.

Legutóbbi kalandját Legend rankon ő is pluszosan zárta a paklival legutóbb: az alábbi listával ért el sikereket a német játékos.

Kód: AAECAZICBrQDkwTtBaG3ApnTApvoAgxAX9MDxAbkCL6uAsu8AqDNAofOApjSAp7SAtvTAgA=

A kulcslap – Malygos mellett természetesen – az új fegyver, a Twig of the World Tree, hiszen ebben ott figyel az OTK-potenciál. Ha a sárkány kirakását követően ütjük el az utolsó charge-ot, akkor a kapott 10 manából már jöhet is a Faceless Manipulator a Malygos-ra, a +10 Spell Damage mellett pedig akár már a két Moonfire is elegendő lehet a győzelemhez, de még egy Swipe már 30 feletti sebzést jelent.

A kombóelemek mellé a jól ismert ramp (Wild Growth, Jade Blossom, Mire Keeper, Nourish) és védekező (Jasper Spellstone, Wrath, Spreading Plague) lapok kerültek be, de ott van a drágább spellekkel jól kombózó Medivh, Arcane Tyrant páros is.

Akinek tehát sikerült bontania a Druid fegyverből, és szereti a kombósabb jellegű paklikat, azt tehet egy próbát a fenti összeállítással, hiszen egyáltalán nem reménytelen a dolog!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva