Counter Strike

Többet érnek a Major dropok, mint tavaly, az Overpass ládák ára is nagyon megszaladt


Nem csak a Cobblestone meccsek alatt esnek értékes ajándékok. Az első Nuke ha megjön, szintén nagyot fog szólni.

A CS:GO Major ideje alatt a Valve már hagyománynak számító ládaesővel jutalmazza a nézőket. Természetesen a hivatalos magyar stream is csak úgy ontja a ládákat, van aki egy nap alatt többet is kapott:

Lehet a magyar stream alatt ládát kapni? -Természetesen! – gamer.hu

Működik a !drop? Naná, hiszen nálunk is kaphattok az értékes souvenir ládákból. Gyakran vetődik fel a magyar stream nézői körében az a kérdés, hogy lehet-e kapni dropot akkor is, ha nem az angol streamet nézitek? Rengetegszer elmondtuk már, hogy természetesen lehet, ám ezúttal megmutatjuk a Ti segítségetekkel, hogy tényleg lehet kapni.

A legértékesebb természetesen a Cobblestone láda, amivel világi mázlival Dragon Lore is bontható. A kezdeti napokban 30 dollár fölött volt az ára.

Utána meglepő módon Overpass jön, ezért is kaphatunk akár 10 dollárt.

A harmadik helyen a Cache ládák átlagára fekszik, ebből is ingyen szerezhetünk egy ezrest, amiből már jó kis skinek vásárolhatóak cserébe.

Mirage 2-3 dollár között ingázik, ugyanis rengeteg meccset játszanak a pályán, ezért nem túl ritka madár.

Inferno szinte pontosan ugyanez, 2-3 dolláros láda a rengeteg meccs miatt.

A legalsó kategóriában Train található, pedig itt ritkán fordulnak meg a csapatok. Ennek ellenére mégis csak 1-2 dollárt ér a piacon. Ingyen persze az se rossz.

Nuke még nem volt az ELEAGUE Major alatt, erről tehát nincs még statisztika. De ha a tavalyi adatokból indulunk ki, ez is értékes láda lesz, ha végre felüti fejét a pálya.

Az árakkal kapcsolatban az a legmeglepőbb, hogy a mostani ládáknak nem szabadna többet érniük, mint a tavalyi PGL ládáknak, mégis drágábbak! Cobblestone és Mirage kivételéve mindegyik magasabban nyitott a piacon és az átlagárak is magasabbak voltak az első napokban.

Pedig ez még csak a 24 csapatos Major volt, a jobb csapatok matricái még csak a most pénteken induló közvetítés alatt esnek majd.

És hogy miért ekkora felhajtás a drop? Egyrészt már maga az ajándék lehetősége izgalmasabbá teszi a meccsnézést, másrészt szuper emlék egy-egy jó meccsről.

A szuvenír ládában ugyanis egyedi fegyverek találhatóak. Ezekre a skinekre gyárilag rákerül 4 arany matrica, egyrészt a Major hivatalos matricája, ami jelenleg az ELEAGUE logó. Emellett pedig a két résztvevő csapat és annak a körnek az MVP-je is rajta van a fegyveren, amikor a láda esett.

Végül, de nem utolsó sorban rendkívül értékes kis ládikák ezek, nem a hagyományos 3 centes fajta. Nem kell hozzá kulcs se, és fél évente esnek csak így nincs belőlük túl sok. Főleg az első napokban magas az áruk, amikor még szó szerint csak pár darab létezik a világon.

Péntektől pedig már az SK, Virtus.pro vagy éppen fnatic matricák és játékosaláírások is hullanak. Hiszen most hétvégén már a legendák meccseit közvetítjük élőben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva