Counter Strike

Bondik visszatért a HellRaisers-be!


Végre visszatért bondik a csapathoz, reméljük a HR visszatér ismét a top mezőnybe.

A HellRaisers bejelentette, hogy visszatér a csapatba Vladislav “bondik” Nechiporchuk, aki ezidáig a TyLoo-nál volt kölcsönben. Az ukrán játékos mostantól ismét a HR-t erősíti, méghozzá Kristjan “FejtZ” Allsaar helyére érkezik, aki már 2 hónapja volt a csapat beugrója. Ez idő alatt a HellRaisers megnyerte a FCDB Cupot, illetve harmadik helyezést ért el a StarLadder i-League Invitational #2-n és 5-6. helyezést az ESL Pro League Season 6 Finals tornáján.

Bondik visszatért végre | Forrás: HLTV

Bondikot azért cserélték le és ültették kispadra korábban, mivel egy kis vérfrissítést szerettek volna, ezért is érkezett  Issa “ISSAA” Murad és Özgür “woxic” Eker a csapatba.

A csapatkapitány, ANGE1 azzal magyarázta a cserét, hogy FejtZ-nek képtelenek voltak szerepet adni, ám bátran ajánlja azon csapatoknak az észt játékost, akik egy “elpusztíthatatlan fegyvert keresnek, aki képes 30 killt begyűjteni egy meccs alatt”.

“Így, hogy Vladislav visszatért a csapatba, reméljük megtalálhatjuk ismét a játékstílusunkat és nekivághatunk a 2018-as évnek”

A lineup így a következőképp alakul:

Ukraine Kirill “ANGE1” Karasiow
Hungary Bence “DeadFox” Böröcz
Turkey Özgür “woxic” Eker
Jordan Issa “ISSAA” Murad
Ukraine Vladyslav “bondik” Nechyporchuk

Ukraine Ivan “Johnta” Shevcov (edző)

Slovakia Patrik “Zero” Žúdel (innaktív)

Borítókép: HLTV
Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva