Counter Strike

A PUBG lehet az oka, a Virtus Pro gyenge szereplésének


Szomorú, hogy épp egy másik játék miatt mehet ilyen gyengén a VP-nek.

A Virtus.pro talán minden idők leggyengébb formájában van, hiszen gondoljatok bele, ugyan ez a csapat 2014-ben megnyerte a Majort Katowicében, de tavaly az ELEAGUE Atlanta Majorben is a 2. helyig jutottak, erre a Majorre is legendaként érkeztek, most pedig a kiesés kapujában állnak és nagyon oda kell ma tenniük magukat, ha meg akarják verni a Cloud9-t. A QBFire ellen 3 kört tudtak mindössze hozni, az új fnatic ellen pedig 6-ot.

Mi történt 1 év alatt?

Beütött a PUBG láz, mindenki rákapott a Battle Royale ízére, persze nem mindegy, hogy mikor játsszunk vele, főleg ha profik vagyunk. A VP-nél láthatólag nagyon rákaptak a játékra, főleg byali, akinek az elmúlt 2 hétben közel ugyan annyi órája van PUBG-ben, mint CS-ben.  Miután kikaptak a lengyel srácok a QBFire után, byalinak az volt az első, hogy leült PUBG-zni, ahelyett, hogy átnézték volna, hogy mit rontottak el vagy netalán gyakoroljanak egy keveset.

Más profiknak is feltűnt a probléma

Tegnap leültek gyakorolni a profik, méghozzá random csapatokba. TAZ,Golden,JW,krimz és steel egy csapatba került, steel streamelte az egészet, ahol JW a következőt mondta TAZ-nak:

  • TAZ, ember szólj a kibaszott játékosaidnak, hogy CS-zzenek
  • Miről beszélsz? mindenki CS-zik
  • Láttam byalit, épp PUBG-zett.

Ennyit gyakoroltak a profik az ELEAGUE Majorre – gamer.hu

Nézzük csak, mennyit is gyakoroltak az idei első Majorre a profi játékosok. Az előző Majorhöz hasonlóan ezúttal is kíváncsi volt a CS:GO tábora, hogy mennyi időt töltöttek a játékosok a készüléssel az elmúlt 2 hétben, hiszen ebből is látszik, hogy mennyire veszik komolyan a felkészülést.

Nem byali az egyetlen, akit magába szívott a PUBG, állítólag nem hiába privát a VP-sek profilja, az a hír járja, hogy NEO és Snax is kedveli a népszerű Battle Royale-t, időközben pedig byali is priváttá tette profilját, pedig pár napja még nyilvános volt. Kíváncsiak vagyunk, hogy mit fognak tudni alkotni a mai nap a Cloud9 ellen, kár teljesen temetni a csapatot, hiszen a VP gyakran támadt már fel és jött vissza a nulláról, lehet ezúttal is épp ez fog történni, ma mindenképp kiderül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva