League of Legends

Érkezhet egy új tárgy, ami a Lövész nélküli kompozíciókat segíti!


Érdekes módon szeretné színesíteni a League of Legends-et a Riot, komoly változás érkezhet idén!

A Riot Games a napokban kiadott egy videóbejelentést a 2018-as terveikről, ahol többek között egy olyan új tárgy megjelenéséről beszéltek, ami segíteni fogja a lövész nélküli csapatösszeállítások helyzetét.

A Marksman-ek nélküli felállás nem egy ördögtől való eset, ám közel sem lehet gyakorinak mondani. Éppen fordítva szokott történni, azok a lövész karakterek, akik nem illeszkednek túlzottan jól az adott metába, más pozíciókban tűnnek fel. Ez történt az Ezreal dzsungel és a Lucian, vagy Corki mid esetében is. Tehát egyáltalán nem mondhatjuk, hogy a League of Legends játékosok éppen arra törekednének, hogy a lövészeket kikerüljék és nélkülük építsenek ki egy kompozíciót. Érdekes lépés hát a Riot Games részéről, hogy a 2018-as terveik közé ékelték a lövész nélküli csapatok támogatását.

“Kétféle változtatást tervezünk az alsó ösvényre. Az egyik a tárgyakat érinti, egy olyan újdonságot szeretnénk bevezetni, ami kibővíti az alsó ösvény lehetőségeit. Például, egy olyan tárgyon dolgozunk, ami effektívvé tenné a lövészek nélkül felálló csapatkompozíciókat. Egy másik változtatás pedig bizonyos karaktereket fog érinteni, ez a játékstílusok skáláját kívánja majd színesíteni.”

Ennél részletesebb információt még nem tudni, ám már ez a kis infómorzsa is felettébb érdekessé teszi a 2018-as szezont. Egy biztos, ha a fejlesztők azt ígérik, az új tárggyal, vagy tárgyakkal a lövészek nélküli kompok erősebbek lesznek, akkor egy rendesen meghatározó effektet kell kapjunk, amit eddig valószínűleg még csak körvonalaiban sem láthattunk soha. Továbbá az is érdekessé teszi a témát, hogy mi lesz akkor, ha a tárgyat egy olyan helyzetben használjuk, ahol már van lövész…!

A Riot hivatalos videóbejelentésének harmadik nagy pontja volt a játékstílusok bővítése, amibe beletartozott ez az új tárgy lehetősége. A másik két nagy csoport, ami a ’18-as szezonban reflektorfényt fog kapni, a frissítések kezelése, valamint az új rúnarendszer tökéletesítése. Safelocked a videóban kitért a Bruisereket érintő új Keystone rúna fejlesztésére is, biztosan érkezni fog, már csak az a kérdés, hogy mikor. Korábban már írtunk a rúnáról, jelenleg egy, a szervezeten belüli tesztfázisban van. Ha úgy döntenek a tesztelők, hogy megfelelő lendületet hoz a játékba, hamarosan megjelenhet a PBE-n is.

Meddler: “Elkezdődött a LoL legújabb rúnájának tesztelése”

A frissítések átrendeződése alatt pedig a kisebb és nagyobb frissítések bevezetését értették. A kisebb frissítések kizárólag egyensúlyt érintő buffokat, vagy nerfeket fognak tartalmazni, semmi komolyabbat. A következő ilyen kisebb frissítés a 8.3 lesz.

Mit gondoltok, jót tesz majd a játéknak, ha a Riot támogatni kezdni a lövészek nélküli felállásokat?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva