Counter Strike

Tényleg nyugdíjba vonulhatnak a VP-sek: Pasha már búcsúzkodik, de TaZ megmondta a tutit


A csúfos Major kudarc után jöhet a generációváltás a lengyel csapatnál. Egy éve még döntőztek, most 0:3-as csopipaki lett a végeredmény.

A Virtus,pro veteránjaival kapcsolatban már megszoktuk, hogy mindenki a visszavonulásukról beszél. Tény és való, hogy a családos, 30-as éveiben járó TaZ és pasha már fél lábbal kifelé lóg a 20 éves fiatalos sportjából, de 2017-ben ha nagyon kellett, még bőven odatették magukat.

Döntőztek a Majoron és az EPICENTER alatt is, valamint megnyerték a DreamHack Masters Las Vegas fináléját is.

A mostani Majorra azonban elfogyott az ihlet, és csúnyán felsült a csapat. Kört is alig hoztak az ismeretlenségből még csak most feltörő QB Fire ellen, és nyert meccs nélkül estek ki a csoportkörben. A vereség pillanataiban vigasztalhatatlannak tűntek a srácok, ami teljesen érthető is.

A kérdés csak az, túl tudnak-e lépni a srácok egy ekkora kudarcon, és a nyugdíjazásukat kívánó egyre erősödő hangokon. Pasha kiírása például sokakat elbizonytalanított. Mindenki Papitója nem búcsúzhat így, nem lehet ez a vége:

TaZ viszont nagyon szépen megfogalmazta a lényeget. Le kell ejteni mit mond a tömeg, és egymással foglalkozniuk és maguk között megoldani a problémát. A sorsuk és további karrierük ugyanis az ő kezükben van, senki más nem dönthet helyettük:

A két hozzáállás közül egyértelműen TaZ-é lenne a követendő, a VP aranycsapata nem hagyhatja így abba. Nem lehet ez a vége! Csak nem biztos, hogy mindenkiben lesz lelkierő ezt végigcsinálni. Család mellett, 30 évesen már nem olyan egyszerű brutálisan megrázni magad és 0/24 gyakorlással visszakerülni a legjobbak közé. Főleg úgy, ha a felkészülés helyett végig PUBG-znek.

A PUBG lehet az oka, a Virtus Pro gyenge szereplésének – gamer.hu

Szomorú, hogy épp egy másik játék miatt mehet ilyen gyengén a VP-nek. A Virtus.pro talán minden idők leggyengébb formájában van, hiszen gondoljatok bele, ugyan ez a csapat 2014-ben megnyerte a Majort Katowicében, de tavaly az ELEAGUE Atlanta Majorben is a 2.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva