Fifa

Az EA hallgatott a játékosokra! Nagyon fontos változások az új FIFA 18 patch-ben


Megérkezett a legújabb frissítés a játékhoz.

Az elmúlt hónapok leginkább az állandó panaszáradatról szóltak a különféle FIFA-fórumokon: a közösség egy emberként követelt bizonyos változásokat, az EA Sports azonban nem lépett semmit. A többség leginkább az alábbi hibákat kifogásolta:

  • Kezdőrúgás után a játék automatikusan a támadó csapatot részesítette előnyben, megnehezítve az éppen gólt szerző játékos védekezését.
  • A top játékosok a mezeken keresztül manipulálhatták a Weekend League-et, hogy kizárólag gyengébb ellenfelekkel kelljen játszaniuk.

A jó hír az, hogy befutott a legújabb patch, amely többek között ezeket is orvosolja. Íme a legfontosabb változások:

Kickoff

A kezdőrúgás után nem lesz hátrányban a védekező csapat. A védők jobban zárnak majd, a támadók pedig kevésbé lesznek agresszívak.

Kapusok

Javították a hibát, amikor hazaadás esetén a kapusok szükségtelenül kirúgták a labdát.

Weekend League

Mostantól minden meccs a FeWC Staduimban lesz, méghozzá esti és tiszta időjárási körülmények között. A meccsek előtt mostantól nem látszódik, hogy melyik csapat a hazai (mindkét játékos a bal oldalon látja majd a saját csapatát), mint ahogy a mezek sem, ezzel szeretnék kivédeni a Top 100 manipulálását. Az ellenfél automatikusan a második számú mezedben fog látszódni a Pre-Match képernyőn.

A frissítés egyelőre csak a PC verzióhoz futott be, de hamarosan PS4-re és Xbox One-ra is megérkezik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva