Counter Strike

ELEAGUE Major Boston – Megvannak a továbbjutók, de az Astralis és a Gambit sincs köztük


A New Legends Stage véget ért és olyan nagy csapatok estek ki, akikről még véletlenül se gondoltuk volna, hogy nem jutnak tovább.

A tegnapi atlantai New Legends Stage rengeteg váratlan fordulatot hozott, hiszen eldőlt végre hogy melyik 8 csapat kapja meg a Legenda státuszt és melyik 8 csapat mondhat búcsút a Majornek. Arra kevesen számítottak, hogy a Gambit és az Astralis is a kiesők között lesz, hiszen a legutóbbi Majort épp a Gambit nyerte, előtte pedig az ELEAGUE Majort az Astralis zsebelte be.

A C9-nak végre összejött | Forrás: HLTV

Ellenben végre sikerült a Cloud9-nak továbbjutni és először szerezték meg a Legenda státuszt, amire Skadoodle már olyan régen vágyott, de az igazi meglepetés a legnagyobb underdog csapat, a QBFire volt, akikre még a profik sem tekintettek igazi ellenfélként a kezdetekben, erre bezsebelték ők is a Legenda státuszt.

New Champions Stage-ben résztvevő csapatok ágrajzát pedig már meg is tudhattuk hajnalban.

New Champions Stage ágrajz | Forrás: HLTV

Első pillantásra talán egyértelműnek tűnik a végkimenetele a meccseknek, ám közel sem biztos, hogy jönni fog a papírforma, hiszen idáig e Major alatt egyáltalán nem volt jellemző, hogy bejött volna bármi is, amit fixnek hittünk.

A New Legends Stage végeredménye pedig a következő: 

Végeredmény | Forrás: HLTV

A VP és a North egyetlen csapatot sem tudott legyőzni,  a Gambit, a Vega és a Space Soldiers viszont csak épp hogy lemaradt arról a Legenda státuszról.

Galéria

Forrás, borítókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva