Hearthstone

Az Aggro Hunter beválhat a gyűlölt metapaklik ellen


A Priest és a Warlock deckek ellen is jó számokat hoz a deck.

A lassabb, kontrollosabb deckek közül jelenleg egyértelműen a Razakus Priest, illetve a Control/Cube Warlock a legnépszerűbbek a Hearthstone-ban. Ráadásul minél közelebb kerül valaki a Rank 5 alatti, jóval kompetitívebb közeghez, úgy növekszik egyre inkább az ilyesfajta paklik száma, éppen ezért nem rossz stratégia olyan paklit választani, ami jól teljesít ezek ellen!

Az Aggro Hunter mindenképpen ott van, mint egy lehetséges irány: a HSReplay.net és a Vicious Syndicate adatai szerint is jó matchup számára a két említett pakli. Nem véletlen, hogy High Legendben is jól teljesít, ahol különösen tobzódnak a Priest paklik: Bastossavoie egészen #43 Legendig ment le vele, az utolsó 34 meccsén 70% feletti győzelmi arányt produkálva.

Kép: Twitter

Íme a francia játékos által használt pakli:

Bastossavoie Aggro Hunter paklija
Kód: AAECAR8ElwjtCeq7ApG8Ag2oArUDqAW7BdQF6wf+DK/CAo7DAt3SAvvTAuHjAovlAgA=

A Dire Mole és a Candleshot megjelenése óta jóval erősebb lett a pakli early game-je, hiszen előbbi nagyon nagy snowball-potenciállal bír (a Crackling Razormaw és a Houndmaster számára is ideális célpont), utóbbi pedig kezeli az ellenfél kalózait és egyéb 1-dropjait – arról nem is beszélve, hogy szinergizál a Southsea Deckhanddel, így a Hunter számára is elérhetővé vált a kalóz-csomag leghatékonyabb “kiadása”.

A deck egyik legfontosabb eleme a Bittertide Hydra, ami a Priest és a Warlock számára is tud okozni fejtörést, hiszen a boardról szinte biztosan nem tudják kezelni, kézből pedig kevés lapjuk viszi – pláne az ötödik körben. Elveszített board esetén leginkább a Hero Powerünk jelenthet reményt, ilyenkor a Kill Command, a Tundra Rhino és az Eaglehorn Bow nyújthat még extra face damage-t, de a jó öreg Savannah Highmane-ben is benne van a comeback-lehetőség.

Nem egy bonyolult deck, az 1 Legend és a 6 Epic miatt drágának sem mondanánk, de ahogy mindennel, úgy természetesen ezzel is elkél némi gyakorlás, ha jól szeretnénk teljesíteni (pláne magas rankokon) – a mulligan és az első egy-két kör itt is tele van nehéz döntésekkel, így van mit elsajátítani. A Tempo Rogue, illetve a Paladin és Druid deckek okozhatnak nehézségeket, így ha ezekből sok van a környéken, akkor érdemes paklit váltani. Sok szerencsét!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva