Overwatch

Csábítóak az új itemek, de ne feledjétek: közeleg az új event is!


Nem érdemes elszórni az összes kreditet az új skinekre, hiszen jönnek még újdonságok bőven.

Ma este jön az Overwatch-ba a “Nagy Loot Box Frissítés”, melynek köszönhetően több mint 100 új item kerül majd be a játékba – a Blizzard World pálya mellett. Fontos, hogy ezek nem időszakos újdonságok lesznek, mint az eseményeknél, hanem mostantól bármikor ki lehet majd nyitni őket – az alábbi blogbejegyzésben láthatjátok azokat, amiket már bemutattak.

Nagy lesz a csábítás, hogy rögtön bevásároljunk a nekünk tetsző új itemekből, ezt azonban két okból sem lesz érdemes elsietni:

  • Egyrészt az új skinek és egyéb itemek megszerzése nincs időhöz kötve, mostantól bármikor ki lehet őket nyitni, illetve meg lehet majd őket vásárolni.
  • Másrészt nemsokára jön a következő event, ahova kellhetnek a kreditek!

Bizony, közeleg az új esemény, a Year of the Dog, amit hivatalosan ugyan nem jelentett még be a Blizzard, ám a séma alapján a kínai újévet ünneplő event kell, hogy következzen a sorban.

Hogy mikorra várható? Egy éve a Year of the Rooster az újévet megelőző kedden, január 24-én indult. Ez alapján azt mondhatjuk, hogy mivel a kínai újév idén február 16-ra esik, ezért jó eséllyel február 13-án jön a következő esemény.

Lényeg a lényeg: ma este jön egy csomó új item, de mielőtt elkezditek költeni a krediteket, gondoljatok arra is, hogy egy hónapon belül új event is lesz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva