Overwatch

Nem tudta, hogy élőben van, bemutatott a Spitfire játékosa


Büntetés is lehet Profit esetéből.

Tegnap éjjel elstartolt az Overwatch League első szakaszának harmadik hete, az első játéknap legtöbbet emlegetett megmozdulása pedig ezúttal nem a játékban, hanem a kamerák előtt történt.

A San Francisco Shock vs. London Spitfire mérkőzés egyik szünetében nem éppen tévéképernyőre illő dolgokat láthatott a közönség. A Spitfire éppen cserélt: Hooreg helyére Profit szállt be. Természetesen a kamera is őt mutatta, ekkor azonban – teljesen váratlanul – a koreai játékos villantott egy abszolút indokolatlan középső ujjat.

Hogy mi történt valójában? A jelenleg terjengő magyarázat az, hogy mikrofonpróba volt, Profit pedig poénból így jelezte, hogy minden rendben van – nem tudta azonban, hogy ekkor már élőben mutatják. A teljes igazságot persze csak ő tudja – extra adalék lehet a történetben az is, hogy a koreai kultúrában ez kevésbé számít offenzív “jelnek”, mint nyugaton, ezért lehet, hogy egyszerűen csak nem volt tisztában azzal, hogy ez nem feltétlenül lesz jó poén.

Bárhogy is volt, a történéseknek könnyen lehetnek következményei: nem kizárt, hogy a csapat kap némi pénzbüntetést, de az is benne van a pakliban, hogy magára Profitra szabnak ki egy néhány meccses eltiltást.

Az összecsapást egyébként a London Spitfire nyerte 3:1-re, amivel továbbra is hibátlanok: 5 győzelemmel állnak a tabella elején, a Seoul Dynasty-val azonos pontszámmal.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva