Counter Strike

Flamie világrekordot döntött, 32:6-os stat egyetlen félidő alatt


Worldedit rekordját Majoron döntötte meg a Na'Vi fiatal sztárja, a QBF-t szinte egyedül verte el flamie.

A Major negyeddöntők első meccsén a FaZe egy kiélezett első map után megroppantotta a mousesport ötösét. Lehetetlen helyzetből mentették hosszabbításra és húzták be Nuke-ot, aztán Cache-en már taroltak.

NiKo volt a FaZe megmentője, őrületes bátorsággal hozta döntetlenre a meccset – gamer.hu

Rögtön a Major rájátszás első mapján elszabadult a pokol! A mousesports mapján a FaZe a sírból hozta vissza a legeslegutolsó kört Az utolsó körben NiKo és karrigan 4v2-ben rakta le a bombát, ám remek bújócskájukkal totálisan összezavarták az ellenfelet. Két könnyű oldalba lövéssel 2v2 lett belőle, és onnan jött csak az igazi dráma.

A második találkozón a Na’Vi bemutatta a flamie showt a QB Fire ellen, a srác szó szerint világrekordot döntött!

Egy félidő alatt 32 fraget még senki nem lőtt nagyversenynek számító LAN-on. Eddig Worldedité volt a rekord 31-el, az Echo Fox ellen lőtte az ELEAGUE első szezonjának csoportkörében. Mostantól azonban flamie a rekorder.

Egy kis matekkal pedig az is kijön, hogy flamie egymaga többet lőtt, mint az ellenfél játékosai összesen, az egész félidőben (10+7+5+5+4=31)!

Nem is volt kérdés, hogy a párharcot a Na’Vi nyerte, az első mapot 16:4-re Mirage-on, a másodikat 16:8-ra Infernón. A FaZe elleni elődöntőn azért ennél biztosan nehezebb dolguk lesz!

Közvetítés továbbra is a Major hivatalos magyar csatornáján.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva