Counter Strike

A Na’Vi visszatalált magához, a G2 eltévedt, a FaZe meg rákapcsolt a motorra- Major összefoglaló


Csak 2:0 született tegnap, a Cloud9 megérezte a hazai pálya erejét.

Tegnap zajlott le a kvalifikációs szakasz első három mérkőzése. Érdekes, hogy minehol 2:0-ás eredmény született, az egyetlen szoros pálya pedig a FaZe-mousesports meccs alatt született.

FaZe vs. mousesports 2:0

Az egész meccsről egy szó jut eszembe: NIKo! Mit művelt ez a bosnyák srác? Két mapon összesen 60 killt lövöldözött össze, amiből 29 fejes volt. Tulajdonképpen ez a bravúros 200 IQ megmozdulása mentette meg az első pályát számukra:

NiKo volt a FaZe megmentője, őrületes bátorsággal hozta döntetlenre a meccset

GuardiaN az awp-t villogtatta nekünk folyamatosan, ő lőtte a legtöbb entryt a meccsen. Egyedül karrigennek nem ment annyira a játék, de ez általánosan az egész Majorra igaz most, valami kiéghetett benne. Mindenki szoros mérkőzésre számított, ehhez képest a FaZe gyorsan lerendezte a bulit. NIKo zseniális húzásával visszajöttek hosszabbításra, amit 19:16-ra behúztak. Cache már gyerekjáték volt nekik, 16:9-re mosták el rajta a mauzt. A tegnap látottak alapján a FaZe esélyes az elsőnek járó trófeára, bár az SK-t még csak ma fogjuk látni a fnatic ellen.

Na’Vi vs. QBF 2:0

Ismét egy név jár a fejemben: flamie! A bűvös 60-as határról 1 killel maradt el, azonban rekordott döntött az első félidőben lőtt emberek számával:

Flamie világrekordot döntött, 32:6-os stat egyetlen félidő alatt

Ahova ment, ott hullottak a QBF játékosai. Úgy néz ki a feltörekvő oroszoknak eddig tartott a varázs. A kis csapatoknak kedvező BO1-et felváltották a BO3-mak, amiket sokkkal nehezebb egy tapasztalt, “nagy” együttes ellen nyerni. Eléggé könnyá volt a Na’Vi-nak, az egyik mapot 16:4-re, a másikat 16:7-re nyerték. A QBF-nek azonban nincs oka a szomorkodásra, már az is csoda, hogy kijutottak a Kvalifikációs szakaszból. A Na’Vi odatette magát, valószínűleg nem úgy infóztak, mint a Sprout ellen:

Hogyan infózik a Na’Vi a Major alatt? Olyan a TeamSpeak mint egy jó orosz MM alatt a voicechat

G2 vs. Cloud9 0:2

A franciáknál megtört a varázs, ők az egyetlen ötös, akik nem buktak még meccset a Majoron. Úgy néz ki, egészen eddig, ugyanis a C9 egészen könnyen győzte le őket. 8 illetve 7 kör egyátalán nem sok. A Majoron egyszer már megütköztek, akkor 16:8-ra nyert a G2, remek visszavágó lett így az amerikaiaknak. Úgy néz ki a hazai pálya, vagy a sok demozás-gyakorlás meghozta az eredményét? A csapat megtört egy átkot, a Majorokon eddig mindig kiestek a csoportkörökben, csupán egyszer tudtak eddig a negyeddöntőig jutni, de onnan is búcsúztak. Ma már az elődöntőt játsszák, érdemes lesz Velünk tartanotok!

Borítókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva