Hearthstone

Négy éve várunk erre a funkcióra, hiába


Hiába keresed az elégetett lapokat, semmilyen infó nincs róluk.

Már megszoktuk, hogy a Blizzard nem éppen a gyorsaságáról híres, ha Hearthstone frissítésekről van szó: gondoljunk csak az extra deck slotokra vagy éppen a márciusban jövő Ranked-újragondolásra (lásd lenti cikkünket), melyekre indokolatlanul sokat kellett várni.

(+) és (-): most akkor jó lesz az új Ranked rendszer vagy sem?

Sajnos vannak olyan funkciók, melyek beépítéséhez négy év is kevésnek bizonyult. A játéktér bal oldalán található history barnak például bőven vannak hiányosságai: egyrészt rövid, másrészt nem látható rajta minden történés. Utóbbiak közül a legfájóbb a tele kéz esetén elégetett lapok, melyek utólag semmilyen módon nem nézhetőek vissza.

A tökéletes játékhoz nyilván elengedhetetlen, hogy végig odafigyeljünk a történésekre, ettől függetlenül bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy lemaradt valami fontosról, mert mondjuk valami mást nézett az ellenfél körében, vagy éppen mobilról játszott, ezért alapból sem koncentrált tökéletesen a játékra.

Az ilyesfajta elszalasztott információnak komoly szerepe lehet: például akkor, ha azt hisszük, hogy egy lap még a deckünkben van, közben pedig el lett égetve, amikor nem figyeltünk. Ennek lehetne elejét venni akkor, ha a history barban ez is szerepelne.

Az egyik játékos készített egy egyszerű vázlatot, hogy miként lehetne jelölni az égetett lapokat. Nem egy bonyolult megoldás, a kis láng ikon elég beszédes és egyértelmű is lenne egyben.

Érthetetlen, hogy a Hearthstone indulása óta hogy nem került még be ez az elem a játékba, de egyszer talán erre is sor kerül. Persze örülnénk, ha ez lenne a legnagyobb probléma a Hearthstone-nal, ami nyilván nem igaz – ettől függetlenül nem hinnénk, hogy munkaórák százaiba telne implementálni ezt az egyszerű funkciót.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva