Hearthstone

Íme a Blizzard hivatalos indoklása a nerfekre


Ezzel magyarázták a közelgő változásokat.

“A lényeg az, hogy jövő hétfőtől érdemes lesz fülelni, belépünk ugyanis abba a tartományba, ahol tényleg bármikor érkezhet a bejelentés” – írtuk az előző héten a várható nerfek kapcsán. Bárcsak így lenne ötösünk a lottón, hiszen hétfő este valóban befutott a bejelentés!

Már a jövő héten bejelenthetik a legújabb Hearthstone nerfeket

A Blizzard következő nerf-csomagja négy lapot érint: a Corridor Creeper és a Bonemare papírformának mondható gyengítése mellett két Wildba rotáló lap, a Patches the Pirate és a Raza the Chained is nerfet kap hamarosan. Íme a hivatalos indoklások!

Bonemare

“A Bonemare nagyon erős volt constructed és Aréna környezetben is. Azonnali és komoly hatása van a boardra, és mivel neutral lény, ezért rengeteg deckben használták. A költségének felemelésével az ellenfeleknek több lehetőségük lesz erős late-game kártyákkal válaszolni a Bonemare effektjére.”

Corridor Creeper

“A Corridor Creeper költségcsökkentős képessége miatt elég nagy fordításokat lehetett művelni annak függvényében, hogy ott volt-e a kezdőkézben a lap vagy sem. Mivel egy nagyon erős neutral lényről beszéltünk, ezért a Corridor Creepert sok class játszotta. A támadásának csökkentésével ez az említett swing potenciál csökken, ugyanakkor továbbra is megmarad a lehetősége annak, hogy egy olcsó lény érkezhessen az ideális pillanatban, ha korán felhúztuk.

Patches the Pirate

“Az új Hearthstone-évad közeledtével egyre inkább aggódtunk azon, hogy vajon szabad-e jelenlegi formájában hagyni Patches-t, miután elhagyja a Standardet. A lap ereje miatt szinte mindegyik class használt kalózokat, csak hogy hasznot húzhasson belőle, az early game-ben mutatott ereje pedig arra kényszeríti a kontroll deckeket, hogy legyen erre jó válaszuk. Ez a változás több rugalmasságot ad majd a Wild-játékosoknak a pakliépítés terén. A Charge eltűnésével csökken a lap ereje, így kevesebb pakliban fog felbukkanni, ami miatt több idő lesz reagálni rá.”

Raza the Chained

“Patches-hez hasonlóan voltak aggodalmaink Raza kapcsán is. Jelenleg egy fontos kombóelemet alkot Shadowreaper Anduinnal, ráadásul a meccsek erősen függenek attól, hogy feljön-e az ötödik körig. A Battlecry megváltoztatásával csökkenni fog a lap ereje Anduinnal kombózva, illetve Wildban is korrekt szintű marad majd az új évbe átlépve.”

A fenti változások valamikor februárban lépnek majd érvénybe. Ti mit gondoltok a Blizzard döntéseiről?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva