Counter Strike

Vajon kapunk-e Major posztert vagy graffitit a mostani verseny után? Íme a mi három jelöltünk:


Az ELEAGUE 2018-ról is akadt pár emlékezetes megmozdulás, ami ha nem is graffitit, de egy Dosia gránáthoz hasonló posztert csak megérne.

A legutóbbi Majoron graffitit nem, de egy posztert végül csak kaptunk. Dosia 200 IQ gránátja így halhatatlanná vált Infernón, amire mindig emlékezni fogunk:

Az új Update végre elhozta nekünk a Dosia HEG posztert Inferno-ra! – gamer.hu

A Major döntő egyik legokosabb jelenete igazán megérdemelte ezt a kis figyelmességet. Nem egy graffiti, mint s1mple vagy coldzera esetében, inkább olyan, mint olofmeister táblája Overpass-on. Dosia ezzel nemcsak a játékon belüli Major matricákkal lépett be a halhatatlan CS:GO játékosok közé, de egy versenypálya is őrzi emlékét a PGL Major döntőjében dobott 200 IQ-s gránátnak.

A kérdés most már viszont az, vajon az ELEAGUE 2018-ról is megörökítenek-e valamit a Valve-nál? Egyelőre ugyanis nagy a hallgatás a kérdéssel kapcsolatban, pedig jelölt ha nem is bőven, de azért akadna.

Megmutatjuk, mi melyik jelenetekből készítenénk Major emléket:

Stewie 4K a döntő harmadik mapjának utolsó körében, ezzel mentette hosszabbításra a meccset csapatának:

Tarik ACE a hosszabbításban, amivel egyenlített a Cloud9 támadásban:

SuNny elképesztően nagy hibája, egy komikus öngyilkosság. Ez után a FaZe egyenlített és végül meg is nyerte a meccset a negyeddöntőben:

Az első kettőt full komolyan gondoljuk, 3-as dobozhoz simán elférne egy Stewie-s AWP poszter ezek után. Az AWP emlékeket úgyis imádja a Valve.

Ott volt Dust2-n a fnatic graffitije, vagy éppen coldzera Mirage-on, vagy s1mple Cache-en.

A harmadik inkább csak amolyan ráadás, egy vicces posztert ez is megérne. Valamilyen figyelmeztető tábla, ami a magasból leeső tárgyak veszélyére hívja fel a figyelmet:

Nektek melyik ötlet jönne be leginkább a háromból?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva