Counter Strike

Hoppá! Cajunb most már nem unatkozik a kispadon, k0nfig is odaült mellé


Cajun után k0nfig csücsül a kispadra

A North komolyan gondolja a váltásokat, először cajunb ment a padra, most pedig a csapat eddigi legjobbja, k0nfig is követte őt.

A legutóbbi 3 event alatt folyamatosan átlag alatti teljesítménye volt. Ezek előtt csupán egyetlen olyan offline versenye akadt, ahol negatívak lettek volna a statjai, a North zászlója alatt. A North Akadémia tanoncáról Nicklas “gade” Gade-ről hiszik, hogy a legesélyesebb csere lesz k0nfig helyére. Persze ez még közel sem biztos, mert még nem érkezett végső döntés a North-tól. – írta a HLTV

Az, hogy k0nfig helyére ki jön, tehát egy ideig még rejtély marad. 

Egyben viszont biztosak lehetünk! A North teljes dán lineupal akar és fog játszani, szóval a cserék esélye nagy, hisz az Astralis és a Heroic is küszködik kisebb gondokkal. Dánok pedig bőven akadnak ugye ezekben a csapatokban.

Hatalmas fordulat egyébként ez a kettős csere, ha megnézzük mi volt a North legutóbbi kiemelkedő eredménye, az EPICENTER győzelemig kell visszanyúlnunk, egészen 2016-ig. Ekkor még dignitas néven az MSL-cajunb-Magiks-RUBINO-k0nfig ötös hódította el a trófeát.

Másfél év alatt viszont 4 embert is kikukáztak, már csak MSL van ott ebből a nyerő teamből!

Jelenleg tehát így néz ki a csapat, nem túl szép látvány:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva