Hearthstone

Már tudjuk a nerfeket, de mikor jönnek pontosan?


Pontos dátumot még nem adott a Blizzard, a múltbéli tapasztalatok azonban segítenek.

Egy ideje már lehetett sejteni, hogy februárban érkezik a Hearthstone következő nerf-csomagja, így nem okozott különösebben nagy meglepetést, amikor hétfőn bejelentették, hogy négy lap is gyengülni fog hamarosan.

Íme a Blizzard hivatalos indoklása a nerfekre

Az tehát már biztos, hogy a Bonemare, a Corridor Creeper, a Patches the Pirate és a Raza the Chained működése változik hamarosan, de mikorra várható pontosan a szóban forgó patch? A Blizzard hivatalosan csupán annyit mondott, hogy február, ugyanakkor nem nehéz kitalálni, hogy melyik napon érkezhet a következő nagy Hearthstone frissítés.

Az elmúlt néhány alkalommal rendre 12-14 nap, tehát nagyjából két hét telt el a bejelentés, illetve a patch megérkezése között, mostanában ráadásul a Blizzard határozottan kiszámíthatóvá és következetessé vált: egyre inkább úgy tűnik, hogy fix sémákkal dolgoznak, ami a megjelenési dátumokat és a bejelentéseket illeti, de ugyanez igaz a kiegészítőkre is.

A legutóbbi, szeptemberi nerf-csomagot szeptember 5-én, egy keddi napon jelentették be, a tényleges frissítés pedig két hétre rá, szeptember 18-án, hétfőn érkezett. Ha két hét körüli “türelmi idővel” és hétfői patch-csel számolunk ezúttal is, akkor nem nehéz kiszámolni:

Nagy valószínűséggel február 12-én, hétfőn jönnek a nerfek. Esetleg kedden, de szinte biztos, hogy ennek a hétnek az elején.

Mindez persze nem több találgatásnál a múltbéli tapasztalatok alapján, biztosat csak a Blizzard tud. Jelenleg azonban ez a dátum tűnik a legvalószínűbbnek – várjuk a hivatalos megerősítést!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva