Hearthstone

Magyar sikerek a Challenger Cupokon – íme Huby győztes deckjei


Eddig nem teljesítenek rosszul a magyar játékosok az online versenyeken.

Egy hónapja benne vagyunk már az új Hearthstone Championship Tour szezonban, ami azt jelenti, hogy elindult a nagy pontgyűjtögetés: ezekben az órákban is azok vannak a játékosok, hogy a hónap végén minél jobb Legend helyezést érjenek el. Az új pontszámítási rendszerről korábbi cikkünkben olvashattok.

Januártól teljesen átalakul a Hearthstone Esport: íme a HCT 2018

Fontos szerepe van az úgynevezett Challenger Cup versenyeknek is, az ezeken való jó szerepléssel lehet ugyanis bejutni a Challenger Finals tornára, melyről a Top 8 játékos fogja kvalifikálni magát a regionális selejtezőre, a Seasonal Playoff versenyre. Aki tehát biztosra szeretne menni, az igyekszik ezekből is megnyerni egyet január és február folyamán, hogy életbe tartsa reményeit.

A Team Plague színeiben versenyző Huby számára már összejött ez a bravúr: ő a StriveWire keddi versenyét húzta be sikeresen, így meghívást szerzett a Challenger Finals-ra. Az alábbi paklikat használta:

Zoo Warlock
Kód: AAECAf0GBPIFkbwCl9MCnOICDTD3BKgFzgflB8IItKwCvLYCm8sC980Cps4C8tAC+9MCAA==
Jade Druid
Kód: AAECAZICBK6rAuC7ApS9ApnTAg1AX8QG5Ai0uwLLvALdvgKgzQKHzgKU0gKY0gKe0gKE5gIA
Secret Mage
Kód: AAECAf0EBuYEvwijtgLrugLkwgKi0wIMcbsClQOrBJYF7AXXtgKHvQLBwQKYxAKP0wL70wIA

Nem Huby az egyetlen magyar egyébként, akinek már megvan a Challenger Cup-győzelme a szezonra: néhány napja VeeV számára is összejött a bravúr, aki a StriveWire szombati versenyét nyerte meg.

Ezúton is gratulálunk a magyaroknak, és természetesen szurkolunk a minél jobb ladder helyezésekért is – meg persze a további versenygyőzelmekért!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva