PUBG

RIP ReShade? Bekeményít az új PUBG Anti-cheat


Az új védelem rengeteg külső programot térdre kényszerít majd

A külföldi és a magyar játékosok között is széles körben használt segédprogramot feltehetőleg a hét második felétől már nem használhatjuk többé a játékban.

RoboDanjal, a játék közösségi koordinátora a PUBG hivatalos fórumán erősítette meg, hogy az új Anti-cheat megoldás rengeteg külsős programot fog majd blokkolni (ez már a játék indítása előtt megtörténik, nem kell in-game bantól félni.) Ezen programok között lesz majd a ReShade is.

Jelenleg ez a build a teszt szerveren érhető el, viszont várhatóan a hét második felében az éles szerverekre is megérkezik.

Ha ReShade-et használsz:

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64 ->  innen töröld, vagy nevezd át a dxgi / d3d9 (vagy ehhez hasonló nevű).dll-t és a reshade-shaders mappát. 

(Természetesen ha módosítottad az alapértelmezett telepítési útvonalat, akkor a megfelelő meghajtó megfelelő steam mappájába keresd ezeket a fájlokat.)

Alternatíva lehet majd az NVIDA tulajdonosoknak a Freestyle nevű funció, aminek a működését CS:GO közben már be is mutattuk:

Itt az Nvidia Freestyle és hatalmas előnyt jelenthet CS-ben!

Ti használtok valamilyen segédprogramot (na nem “olyat” 😉 ! ) a játékhoz?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva