Gaming

Sok tartalom és 2 új map is érkezett a Battlefield 1-hez!


A prémium játékosok a mai naptól élvezhetik a Turning Tides második felvonását.

Az EA nem a jó üzletpolitikájáról lett híres az elmúlt időszakban. Erről mi is több ízben beszámoltunk nektek például a Battlefront 2-vel kapcsolatban.

Meglett a Battlefront-dráma hatása: óriásit zuhantak az eladások

Érdekes, hogy a Battlefield 1 valahogy mégsem került ilyen negatív rivaldafénybe (annak ellenére, hogy a DICE már a BF1-be is pakolt mikrotranzakciót). Sőt, egészen sikeres játékként tekinthet rá a kiadó.

Most pedig megérkezett hozzá a legújabb fél kiegészítő!

Miért fél DLC? Mert a Turning Tides első két pályája már korábban elérhetővé vált azonban csak ma teljesedett ki a kiegészítő az utolsó két pályával.

Valószínűleg azon már senki nem lepődik meg, hogy a DICE megint egy hihetetlenül hangulatos videóval bódít minket az új tartalomra.

A Turning Tides – North Sea a következő tartalmakat hozza magával:

  • Heligoland Bight pálya
  • Zeebrugge pálya
  • British Empire: Royal Marines egység
  • Infiltrator Elite kit
  • Új csatahajó és repülő az új pályákon

Továbbá 6 új fegyver, melyek a következők: M1917 Trench karabély, M1912 géppisztoly, Farquhar-Hill puska, M1917 gépfegyver, M91 karabély, és a Type-38 Arisaka. Kellemes tehát a felhozatal, pláne ha hozzávesszük, hogy a 6 lőfegyveren túl, még 2 kézi fegyver is a DLC tartalmát képezi.

Az új kit is rendkívül izgalmas, hisz állandó futási sebesség boostja miatt egy egészen új aspektusba helyeződik az első világháború. További képessége, hogy légitámadást tud hívni, és klasszikus Battlefield-es spawn pontokat is le tud helyezni, hogy a squad társai csatlakozhassanak hozzá.

A baj csak annyi, hogy (ahogyan az lenni szokott) most is 2 hét előnyt kapnak a prémium játékosok, sőt, aktív dupla XP esemény is van a számukra, úgyhogy duplán megéri kockulni a játékkal! További részletek a ma élesedő kiegészítővel kapcsolatban ITT található.

Ti aktívan toljátok a BF1-et, vagy újra előveszitek majd az új tartalmak miatt? Prémium vagy sima játékosok vagytok? Minden jöhet kommentben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva