Hearthstone

Tyler jól átverte a chatet a “kamu” meccsel, de megérte!

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: tyler,

Jókora a meglepetéssel zárult a szerdai nap a nézők számára.

A szerdai nap minden profi Hearthstone játékosnak ugyanarról szólt: megpróbáltak minél magasabbra jutni Legendben, hiszen lezárult a januári szezon, ahol először lehetett pontokat gyűjteni a 2018-as Hearthstone Championship Tour évadban.

Kisebb katarzisnak lehettek szemtanúi azok, akik Tyler streamjét nézték tegnap este. A népszerű holland játékos pár perccel a szezonzárás előtt a 24. helyen állt, így meleg volt a pite, hiszen – az első helyet leszámítva – a Top 25-ért adják a legtöbb pontot. A chaten írták is neki bőszen, hogy el kéne mennie még egy menetre, hogy bebiztosítsa a helyét, ő azonban látszólag egy teljesen érdektelen meccset játszott egy másik szerveren.

Itt jött azonban a trükk, Tyler és lánytestvére ugyanis egyszer csak óriási örömködésbe kezdtek – hamar kiderült, hogy miért, Tyler ugyanis titokban egy másik meccset is játszott, csak a nézők azt nem láthatták. Az öröm pedig a sikernek szólt, hiszen meglett a győzelem, amivel a holland játékos bebiztosította a Top 25-ös helyezését.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva