Counter Strike

Könnyen jött, könnyen ment! Nulla tolvaj maradt, a CS:GO csapat feloszlik


Amikor azt hitted, hogy egy új ütős CS:GO ötös jön a scene-be, becsap a villám és ez történik? Sajnáljuk őket, reméljük hamar találnak egy új csapatot

Múltkor már írtunk róla, hogy kNg húzása után 99 tolvaj maradt, azonban úgy látszik, hogy a végső döntés is megszületett. A nehézségek okán a tolvajok inkább feloszlanak!

A 100 Thieves ezzel a tweettel állt elő tegnap:

Az elmúlt öt hónapban csapat éjjel nappal dolgozott a háttérben, hogy felépítse az együttest. Valamint hogy megadja a lehetőséget a játékosainknak, hogy a legjobb Counter Strike bajnokságokon és ligákon játszhassanak 2018-ban. Csalódottak vagyunk, hogy az erőfeszítéseink nem fizetődtek ki, de még mindig azt akarjuk, hogy a játékosaink sikeresek legyenek. Így tiszteletből a játékosok iránt, felbontottuk a szerződéseiket, és most szabadon mehetnek.

Biztosítani szeretnénk, hogy legyen esélyük a saját jövőjüket irányítani, és egy új otthont találjanak, ahol újra győztesek lehetnek. Azután a rövid idő után, amit ezekkel a játékosokkal töltöttünk, kétségtelen, hogy sikeresek lesznek.  A legjobbat kívánjuk neki, kifejezni sem tudjuk, hogy mennyire kellemetlen ez a végkifejlet nekünk, és az egész cégnek. Komoly tanulópénz volt ez mindannyiunknak.

Biztosak vagyunk benne, hogy idővel visszatérünk és felhasználjuk az előrejutáshoz, amiket most tanultunk. Még mindig elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy több esport játékba legyen csapatunk, és izgalmas bejelentéseink lehessen 2018-ban. Köszönjünk, hogy támogattátok a 100 Thievest, és jó szerencsét kívánunk a játékosoknak 2018-ra, és tovább!

Rettenetesen  sajnáljuk is őket, mert ennél tényleg többre voltak hivatottak. Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment az egész. Először a Major helyüket kellett átadniuk, amikor vízum gondokba ütköztek. Aztán persze kNg megint villantott egyet, ezen a ponton a cég is megelégelte viselkedését, így csak 4-en maradtak. Végül pedig a mostani oszlás következett, amiről a csapat menedzsere is lemondóan nyilatkozott.

Apró problémák vezettek tehát ilyen messzire, szépen fokozatosan, de megállíthatatlanul. Az, hogy a brazilok merre mennek tovább, az még mindig kérdéses, de reméljük kNg több Major helyet és csapatot nem bomlaszt fel a jövőben. És reméljük FNX is megtalálja végre számításait, aki egy éve Katowicében még játékosként aprított, azóta éles meccs közelébe se nagyon került.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva