Counter Strike

Jól indul a Katowice kvali – Egy full cheater klán ellen kezdett az AGO


A Katowice nyílt kvalifikációja sem tűnik jobbnak, mint az ELEAGUE-é volt, ezúttal is feltűntek a csalók.

Az ELEAGUE-hez hasonlóan az IEM Katowice is be lehet jutni nyílt kvalifikációval. A lengyelek egyik legerősebb csapata, az AGO is itt próbálkozott bekerülni a legjobbak közé és sajnos nagyon úgy tűnik, hogy a történelem megismétli önmagát, hiszen a nyílt selejtezőnek köszönhetően rengeteg ismeretlen csapat próbálkozik, akik között szép számmal akad csaló is. Az AGO elleni mixtape is ezek közé tartozik, ugyanis a linupjukból 3 embernek FaceIT banja van. (1 , 2, 3 )

Ez még nem minden, ugyanis a 3 csaló mellett ott van még angry is, aki híres rage cheater, azaz nem igazán foglalkozik azzal, hogy rejtegesse a csalást, ha ideges lesz játék közben. Nem aprózza el, ugyanis ESEA-n, sőt még LAN-on is megfordult a srác, mint láthatjátok, elég nyilvánvaló az egész, amit művel. (gif)

Mindezek ellenére az AGO elkente a mixtape száját, méghozzá 16-8-ra. Ez is bizonyítja, hogy hiába csal valaki, ha összekerül egy összeszokott profi csapat ellen, akkor egyáltalán nem garancia semmire a cheat, persze az is lehet, hogy ez alkalommal nem éltek semmivel, de csalóknál ezt nem lehet biztosra venni.

Az eredmény | Forrás: HLTV

Minden jó, ha vége jó? 

Azért nem teljesen. A kvalifikációk alkalmával már nem az első alkalom, hogy csalók próbálkoznak, ráadásul ki sem tiltják őket utálag, ami nagyrészt annak köszönhető, hogy a profik általában elverik a csalókat, de ettől függetlenül egy komolyabb átvizsgálás kellene, hogy ne próbálkozhasson bármilyen jött-ment cheater. A gond inkább azzal van, hogy bár a profi csapatokat nem verik el, de a kisebb, feltörekvő csapatok ellen azért tudnak a csalók is érvényesülni, ezzel pedig elveszik előlük a lehetőséget.

Forrás: reddit

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva