Counter Strike

Az összes – Major óta történt – forgatás, egy cikkben összegyűjtve!


A nagy-versenyek rendre megtépázzák még az élvonal csapatait is, ez alól a legutóbbi ELEAGUE Major sem kivétel. Íme, az összes változtatás egy helyen!

Volt ahol már Major közben történtek változtatások, volt ahol csak utána cseréltek. Akadt olyan csapat, amely megúszta minimális módosítással, ám olyan is, ahol alaposan variáltak. Játékosok, coachok, csapatok jöttek és mentek. De vajon ki kerül ki győztesen ebből az óriási rotációból?

100 Thieves
Január 25. – Bejelentik kNgV- eltávolítását a csapatból, hivatkozva Thoorin-nal kapcsolatos, Twitteren lezajló vitáira.
Január 31. – A fennmaradó négy játékossal (HEN1, LUCAS1, fnx, bit) is felbontják a szerződést, így azok szabadon igazolhatóvá válnak.

Misfits
Január 20. – SicK elhagyja a csapatot, és a Rogueba igazol. A Misfitsnél maradtak (ShahZam, seang@res, AmaNek, devoduvek) közül a két amerikainak lejárt a szerződése – melyek azóta sem lettek megújítva – így a négyesfogat jövője még kérdéses.

North & North Academy
Január 26. – A North, az edző, ruggah elküldése mellett dönt. A helyét ave veszi át, az addigi North Academy coach.
Január 29. – Kikerül a keretből cajunb, őt is az akadémiáról pótolják, mertz személyében.
Február 2. – Újabb csere a North-nál, k0nfig helyére Kjaerbye jön. Közben az akadémiánál AnJ pótolja mertz-et.

Kjaerbye – a tavalyi ELEAGUE Major MVP játékosa – közel két év után hagyta ott az Astralist.

Ninjas in Pyjamas
Február 1. – Több mint 2 év ottlét után távozik a coach, THREAT. Azonban a helyére nem akárki érkezett, hanem a rendkívüli tapasztalattal bíró, a NiP-nél korábban már 8 hónapig edzősködő pita. A bosnyák származású svéd akkor három Major-döntőig (közte egy győzelemmel) vezette a nindzsákat.

Sprout
Február 3. – A szervezet a Major-ről való korai hazatérés – azaz a versenyen prezentált gyenge eredmények miatt – változásra szánta el magát. Első körben zehN lecserélése mellett döntöttek, akinek a helyére a dán NaToSaphiX érkezett, méghozzá az LPSP csapatából.

EnVyUs
Január 29. – A folyamatos gyenge eredmények (pl. Major kvalifikáció, 1-3) miatt erősíteni akar a csapat, xms padra kerül.
Február 3. – Ahogy az várható volt, kioShiMa jön a csapatba, xms egyelőre marad, mint back-up player.

A kétszeres Major-győztes kioShiMa fél éve csapat nélkül volt, miután augusztusban olofmeister váltotta a FaZe-ben. Azóta hivatalosan a szervezet “inaktív játékosa” volt.

Továbbra is ötödik kerestetik az Astralisnál, ráadásul érdekes lehet többek között a Virtus.pro, és a Gambit jövője is. Előbbi riválisa, a potenciális új lengyel sikercsapat, az AGO játékosai 2020-ig aláírtak, ráadásul az edzői stábot is kibővítették. A Gambitnél a Katowice zárt kvalifikációja pedig már a második olyan esemény, ahol seized ugrik be fitch helyére. Ezt illetően konkrét tájékoztatás még nem történt, csak a találgatások pörögnek.

Ilyen rövid idő alatt már ez sem kevés változtatás, és ez még csak a kezdet! Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva