Counter Strike

Az 5 legjobb egér CS:GO-ra és PUBG-re


Összegyűjtöttük a legjobb egereket, amikkel egészen biztosan nem lesz probléma a fragek meglövése!

Az FPS játékok esetében az egér a legfontosabb eszköz, hiszen ha nem tudjuk megfelelően irányítani a karakterünk és problémánk akad a célzással, akkor elég gyorsan meghalunk az adott játékban, legyen az CS:GO vagy PUBG. Az olcsóbb egereknél fennáll az a probléma, hogy a nagyobb rántásokat nem tudják lekövetni, emiatt vagy megáll az egér vagy nem pont annyit mozdul a célkeresztünk, mint amennyit mozdítottunk az egéren. Persze az olcsóbb egerek között is vannak igazán jó ár/érték arányúak, mi viszont most a legjobb egereket gyűjtöttük össze, ezekben egészen biztosan nem fogtok csalódni.

5. Zowie EC2-B

Forrás: Zowie

Ára: 25 000 Ft

A Zowie-nál egyszerűen nem lehet sorrendet kialakítani, hiszen minden egér (ZA/FK/EC) pontosan ugyan olyan belsővel rendelkezik és ugyan azt tudta idáig, ám a gyártó végre beállt a sorba és modernizálta az egerét, az EC “B” széria, ami már szakított a hagyományokkal és végre megkapta a PMW 3360-a szenzort, ami minden tekintetben jobb a 3310-nél. A talpak is cserélve lettek, a korábbi széles padok helyére 4 pici tappancs érkezett, amivel kisebb a súrlódás, emiatt gyorsabb az egér. A minőséggel nincsenek problémák, a kábele a legjobbak között van, egyedül a Huano kapcsolók elég kemények a főgombok alatt, ezt van aki kedveli és van aki kevésbé, illetve az optikai görgője elég egyedi, ez például nekünk nem tartozik a kedvenceink közé.

4. Razer DeathAdder Elite

Forrás: Razer

Ára: 20 000 Ft

A Razer nem próbálkozik túl sok újdonsággal, a jól bevált DeathAdder formát matt feketébe öltöztették, alávágták a legmodernebb PMW3360-at, egyedi Omron kapcsolókat kapott, egyszóval mindent megtettek annak érdekében, hogy még ma is számottevő legyen a piacon. A probléma azzal van, hogy szövetkábelt használnak még mindig, amit a profik kevésbé szeretnek, mert nem valami hajlékony, na meg nincs beépített memóriája, ezért a Synapse programnak mindig futnia kell. Tenyeres fogásra (palm) viszont az egyik legjobb egér, aki beleszeretett egyszer, az nagyon nehezen tud átváltani, az biztos.

3. SteelSeries Rival 310

forrás: SteelSeries

Ára: 20 000 Ft
Teszt

A SS végre tökéletesítette a korábbi Rival 300-as modelljét, a legmodernebb szenzorral szerelték, megkapta a PMW3360-at (amit a gyártó még szoftveresen módosított picit) és óriásit faragtak a súlyából. Az anyaghasználata is elsőosztályú, egyedül a főgomboknak van minimális holtjátéka, a kábele is a hajlékony fajtából való.

 

2. Logitech G Pro

forrás: CSGO.hu

Ára: 23 000 Ft
Teszt

Amilyen kicsi, olyan drága. A G Pro-t azért kedvelik olyan sokan, mert nagyon könnyű, de ettől az anyaghasználata még a prémium kategóriába esik, egyedül a kábele nem a legjobb, mivel a gyártó a szövetet választotta, a hajlékony műanyag helyett.  Van beépített memóriája, emellett a szoftvere is nagyon jóra sikeredett, tényleg bármit beállíthatunk benne. Kicsi, könnyű, legmodernebb szenzorral rendelkezik, kell ennél több?

1. Logitech G403 Wireless

Ára: 23 000 Ft
Teszt

A DeathAdder alternatívája. A Logitech gyakorlatilag ugyan azt a formát kínálja, persze jól átdolgozva, tenyeres fogásra rendkívül kényelmes, emellé pedig ott az extra, amit jelenleg csak a Logitech nyújt a játékosoknak, ez pedig a vezetéknélküliség úgy, hogy nem lehet észrevenni a különbséget. Persze kimérni ki lehet, gyakorlatilag 0,5-1 ms-os késés van, ami nagyjából elhanyagolható, azért cserébe, hogy ne kelljen foglalkoznunk a kábellel. Az anyaghasználat itt is első osztályú, Omron kapcsolókkal van szerelve, jó nyomáspont, beépített memória, jó szoftver, de cserébe itt is elkérik az árát.

A legjobb olcsó gamer egerek! – gamer.hu

Azt hitted a gamer egerek csak 20 felett kezdődnek? Vannak ám vérbeli gamer egerek bőven ez alatt is, nézzük! Lehet gamer egeret már 3-4 ezer forint környékén is. Ezek hiába világítanak 16,8 millió színben és néznek ki jól a képeken, ha rossz a szenzoruk és csapnivaló az anyaghasználatuk.

A felsorolt top 5 persze nem a Szentírás, mindenkinek mástól lesz egy egér jó. A listánkban szereplő összes egér – a Zowie kivételével – RGB világítással rendelkezik, ezt nem említettük meg külön, mivel az egér teljesítményéhez nem tesz hozzá.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva