Counter Strike

VAC-flick AWP lövések sorozatunk mai hőse JW, a szenvedő alany bondik és a HellRaisersA fnatic AWP-se úgy tűnik régi fényében tündököl kedvenc fegyverével.

Szebb napjain JW a világ legjobb AWP-sei közé tartozott. Villámgyors reflexek, agresszív pozíciók és precíz célzás jellemezte, vagyis tényleg minden, ami ehhez a fegyverhez kell.

Az IEM kvalin tartott egy kis bemutatót ebből a hármasból, amikor kritikus 1v1-et hozott bondik ellen.

  • Agresszívan rárúgta az ajtót bondikra, akinek fogalma nem volt JW pozijáról. A svéd azonban tudta, merre lesz utolsó ellenfele, miután rakón ölte meg Goldent, és késsel futott víz felé.
  • Villámgyorsan reagált és scope-olt be a mozgó célpontra, majd tökéletes precizitással találta el egy villámgyors csuklómozdulat után.

A kommentátorok tökéletesen mondják, mit mondják üvöltik:

“Ez most megint az a szörnyeteg volt, akit ismerünk, aki tényleg bármire képes!”

Ki is jutottak a LAN-ra, a HellRaisers legnagyobb bánatára:

Hajszálon múlt az IEM Katowice a HellRaisers-nek – Nem jutottak le – gamer.hu

A 2018-as IEM Katowice kvalin ütköztek meg, három mecccset játszottak a hétvégén. Idén március elején rendezik meg hetedik alkalommal az Intel Extreme Masters – World Championship tornát. Négy csapat jut le a kvalifikációról, DeadFoxék éppen hogy lemaradtak róla. Nagyszerűen meneteltek a lejutást érő helyek felé, végig felső ágon maradtak, ám leestek az alsó ágra, ahonnan a North ütötte ki őket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva