Counter Strike

A GameAgents nyerte a hazai V4 selejtezőt – De nem sportszerűségből


A GameAgents nyerte a kvalit, 3 magyar és 2 külföldi játékossal, már csak fleavet kellene alázatra tanítani.

A tegnapi napon zajlott a V4 magyar selejtezőjének az utolsó állomása, eldőlt ugyanis, hogy a 8 csapatból ki jut tovább a fő eseményre, együtt ezzel bezsebelve a minimum 25 000 €-t, ami persze helyezéstől függően akár 200 000 € is lehet.

V4 Ágrajz | Forrás: ESL Hungary

Az egyik legizgalmasabb mérkőzés a Nice Gaming és a God Is With Us összecsapása volt, itt ugyanis nem nagyon bírtak egymással a csapatok. A két fél közötti ellentét pedig külön pikantériája volt a mérkőzéseknek, hiszen épp Bocóék miatt nem játszhatott a Nice Gamingben Camper. Ennek ellenére a Nice Gaming jutott tovább, ha ott lett volna Camper, akkor valószínűleg ez is egy 2-0-al záródott volna.

Míg a Pixel esetén szorosabb mérkőzéseket láthattunk (a 2-0 mindenhol becsúszott), addig a GameAgents-t szinte senki nem tudta megszorongatni (egy kissé a N6 a Mirage-on). A döntőben pedig a Pixel vs. GA összecsapását láthattuk, amit kár elemezni, hiszen a GA mindkét pályán sokkal erősebbnek bizonyult. Még a cache-en 7 kört hozott a Pixel, de a Mirage-on már csak 2-t sikerült, így könnyedén győzött a GameAgents, az egésszel egy probléma volt, a tisztelet hiánya. Fleav többször T-bagelt a mérkőzés során, majd ezek után Facebookon is megosztotta, hogy túl könnyű volt a meccs.

Majd twitteren is hangot adott véleményének, ahol egy rajongója megjegyezte, hogy talán nem kellene ennyire egoistának lennie a játékosnak, erre fleav csupán annyit reagált, hogy nem kell őt követni.

Zero sem volt sokkal szerényebb.

Ennek ellenére a Pixelből DEv szimplán csak gratulált a csapatnak.

Persze az egész csapatot nem lehet az alázat teljes hiányával vádolni, amikor ott volt gabesson és koloRRR is, akik megköszönték a rajongók támogatását és alig várják, hogy összecsaphassanak a nagyobb csapatok ellen.

Update:

Fleav szerint félreértettük az egészet (???) és ő csak visszavágott.

Update 2:

Megkérdeztem, hogy Aaron t-bagelését minek köszönhetjük, amire fleav kifejtette, hogy voltak összetűzésik korábban, de nem Aaron ellen irányult a tiszteletlenség, illetve elnézést kért a profikhoz méltatlan viselkedésért.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva