Counter Strike

Hajszálon múlt az IEM Katowice a HellRaisers-nek – Nem jutottak le


A 2018-as IEM Katowice kvalin ütköztek meg, három mecccset játszottak a hétvégén.

Idén március elején rendezik meg hetedik alkalommal az Intel Extreme Masters – World Championship tornát. Négy csapat jut le a kvalifikációról, DeadFoxék éppen hogy lemaradtak róla. Nagyszerűen meneteltek a lejutást érő helyek felé, végig felső ágon maradtak, ám leestek az alsó ágra, ahonnan a North ütötte ki őket. Az alábbi együttesek jutottak le az eseményre, közöttük 500 000$-t osztanak szét:

liquipedia.net

Mousesports

Az első, ráadásul saját pályán hatalmas verést kaptak DeadFoxék, 16:3-ra ment ott a mouz. Szerencsére nem omlottak össze, ugyanis Mirageon, ahol talán a legjobb a mouz, sikerült nyerniük. Cobblestone maradt a végére, amit viszonylag könnyen behúztak. w0xic megint egy állat volt, a másik oldalon chrisJ-nek nem volt jó napja, ez hozzájárulhatott a vereséghez.

fnatic

A svédek gyorsan leültették a HR-t. A HellRaisers ismét bevállalta Overpass-t, ahol bár jobban ment a játék, sajnos a fnatic tudott győzedelmeskedni 16:12-re. Trainen sem volt sokkal jobb a helyzet, 16:13-ra ment a fnatic, ezzel ők lejutottak a rendezvényre. A vesztesek fejest ugrottak az alsó ág gyönyöreibe, ahol vagy a Gambit, vagy a North várta őket. A dánokat fogták ki, így még aznap lejátszották azt a meccset.

North

Nagyon 50-50 volt a meccs, a North nem játszik olyan jól mostanában, míg a HR elkapta a fonalat. A HellRaisers a saját pályáján győzni tudott elsőre, így 16:11-ről mentünk tovább Cobblestone-ról. Következett Inferno, amit 14:11-ről tudtak megynerni a dánok, innentől kezdve DeadFoxék kicsit összeomolhattak, ugyanis Overpass-on már nem mutattak akkora ellenállást.

Sajnos lemaradtak a spotról, de nem szabad, hogy kedvét szegje a csapatnak, ugyanis mostanság bomba formában vannak, lekvaliztak a StarSeries 4 szezonjának lan-jára Ukrajnába, illetve március végén a V4 Futuresports fesztiválon láthatjuk őket.

Borítókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva