PUBG

Új Anti-Cheat jön holnaptól a PUBG-be!


Vajon ezúttal sikerül megállítani a csalókat?

Február 5.-én 03:00-kor egy új Anti-Cheat rendszer kerül a PUBG-be.

Az új Anti-Cheat minden programot le fog tiltani, ami valamilyen formában módosítja a játékot. Ez azt jelenti, hogy nem csak a cheat programoknak van félnivalójuk, hanem az olyan alkalmazásoknak is, amiknek nem feltétlen a csalás a célja, mint például a Resahade.

A Reshade és a hozzá hasonló programok használatért ezentúl sem jár majd bann, viszont ha az Anti-Cheat észleli, hogy egy ilyen program van telepítve a gépedre, akkor addig nem fogod tudni elindítani a PUBG-t, amíg el nem távolítod.

A dolog elég drasztikusnak tűnik, azonban valóban szükség van rá! Egy korábbi írásunkban olvashattok arról, hogy mennyire elfajultak a dolgok a PUBG-ben a csalókat tekintve, illetve a Reshade eltávolításához is találtok egy kis segítséget a cikkben:

Egymillió kitiltott PUBG játékos csak januárban – a héten jöhet a megváltás?

A fejlesztők hozzátették, hogy a rendszer egyelőre még nagyon friss, így lehetséges, hogy a rendszer olyan programokat is le fog tiltani, amiknek semmi köze a játékhoz (pl: NVIDIA ShadowPlay). Ha valaki hasonló tiltásokat észlel, azt itt tudjátok jelenteni a fejlesztőknek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva