Counter Strike

Egy dán portál kiszimatolta, mennyit fizetett az Astralis, Magisk kivásárlásáért


A dán fiatalnak élő szerződése volt az OpTic-kal, de az Astralis-nak nagyon kellett egy új ötödik. Végül a pénz eldöntötte a dolgot.

Előre lelőjük a poént, Magisk jelenleg még nem akkora sztár, hogy az átigazolása rekord összegeket jelentsen a CS:GO világban. Emlékezhetünk rá, NiKo és GuardiaN is 500 000 dollárért, vagyis mostani árfolyamon 125 millió forintért váltottak a FaZe-re.

Ettől a dán entry fragger kivásárlási ára bőven elmarad, de azért nem rossz pénz ez sem.

A dán dust.dk forrásai szerint a kivásárlás 150 000 dollárt, vagyis 37,5 millió forintot mozgatott a két csapat között. Ennyibe került az Astralis-nak, hogy a hirtelen felindulásból távozó Kjaerbye helyére megfelelő utód érkezzen. Szívük szerint biztosan szívesen lemondtak volna egy ilyen kiadásról így az év elején, de a körülmények úgy hozták, valakit mindenképp hozni kellett.

Olcsóbb lett volna dennis, aki jelenleg csapat nélkül várja a nagy lehetőséget. Ott azonban át kellett volna alakítani a csapaton belüli szerepeket, arra pedig nem nagyon volt idő így a szezon elején. K0nfig viszont biztosan drágább lett volna a North-tól, efelől ne legyen kétségünk.

Ha már North, a másik dán csapat is biztos szép összeget tett le Kjaerbye kivásárlásakor, szóval volt miből támogatni Magisk érkezését, sőt még az is lehet, hogy pozitív mérleggel jöttek ki az üzletből.

Az ESL Pro League csapatainak leadási határidejét mára jelölték ki a szervezők, ezért nem volt túl sok gondolkodási idő. Idővel elválik, jól döntöttek-e Magisk igazolásával, és hogy megérte-e a 37,5 milliós kivásárlási árat a dolog?

Elkelt! Bejött a tippünk és Magisk lett az Astralis új entry fraggere – gamer.hu

Az OpTic fiatal tehetsége ismét az elitben kap bizonyítási lehetőséget. Az Astralis a balul sikerült Major után nem tervezett cserét, mégis bele kellett nyúlni a lineupba. A vezetőség ugyanis a játékosok háta mögött elbúcsúztatta Kjaerbye-t, aki a North-ban kötött ki. Így megürült egy entry fragger pozi a tavalyi Major győztesnél, a találgatás pedig egyből beindult.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva