Fifa

Nagyot mehetett volna, annál nagyobbat bukott Bakayoko


Nem csak a pályán, a FIFA 18-ban is megbukóban a francia középpályás.

Bakayoko a nyáron igazolt az angol Chelsea csapatához, ahol hatalmas reményeket fűztek hozzá, és a Kantéval alkotott párosához. A francia duót az egész PL mezőnye félte még a szezon indulása előtt.

 

Ilyen, és ehhez hasonló képek jelentek meg a közösségi médiákban.

FIFA 18

A Monacoban futott szezonja, és a felhajtás következtében már a FIFA 17-ben kapott egy erősebb, 78-as értékelésű kártyát.

A java azonban csak a FIFA 18-ban jött

Bakayoko bezsebelt egy bitang erős lapot a legújabb epizódban. A rare gold kártyája mindössze 82-es, ennek ellenére Kanté lapját megszégyenítően játszik, brutálisan szerel, és még a támadásban is hasznát lehet venni. A PL egyik legjobb CDM-je lett.

Olyannyira erős lett ez a lap, hogy az első hónapokban a legtöbbet alkalmazott kártya volt a FIFA 18 Ultimate Team-ben!

18/20 – A Premier League uralja a legnépszerűbb játékosok listáját

Majd elkezdődött a szezon…

…és Bakayoko soha nem látott mélységbe zuhant. Borzasztó labdakezelés, az ellenfél csapatoknak gólt érő eladott labdák, és logikátlan játék. Így jellemezhetnénk dióhéjban a teljesítményét, melyet a szurkolók sem néznek jó szemmel (pláne, hogy Conte még mindig bízik benne, és a kezdőben tartja).

A Futbin weboldalán már olyan elméletek vannak, miszerint Bakayokonak valamilyen kompromitáló felvétele van az olasz edzőjéről, ezért maradhat a kezdőben. Egészen mókás, igaz?

Bakayoko egyébként a Watford elleni teljesítményével tette fel a pontot az i-re, még az első félidőben 2 sárga lappal zuhanyozni küldték.

Közeledik a Winter Upgrade, ezzel pedig Bakayoko veszte

Ugyanis ez időszak alatt nem csak erősödnek a kártyák, hanem bizony aki rászolgál, az bukhatja is a ratingjét. Márpedig Bakayoko mindent megtesz, hogy tönkre vágják a statisztikáit.

A reddit népe keményen bele is állt a témába, bizonyos ussjtrunksftw tett közzé egy képet, melyen nemhogy a rare gold státuszt, még a gold lapot is bukja a francia, sőt…

Nem kegyelmez a reddit, ők ilyennek gondolják Bakayoko upgrade utáni reális értékeit.

Ennyi maradt az egykoron 82-es, a PL teljes mezőnyét megalázó Bakayoko lapból. Nyilván ez egy erős túlzás, ettől függetlenül azonban számíthatunk egy masszív statisztika romlásra, nagyjából 3-4 pontot tartunk reálisnak a pillanatnyi formája alapján.

Kérdéses, hogy a piacra milyen hatással lesz az új, nyilván sokkal gyengébb lap, hisz amint fentebb írtuk, a jelenleg elérhető rare gold 82-es Bakayoko az egyik legjobb CDM a mai napig a PL mezőnyéből. Vajon megnő a kereslet az eredeti lapra? (Tudjuk, tudjuk…bezzeg a 95-ös TOTY Kanté, igaz?)

Nektek mi a véleményetek arról, hogy Bakayoko rare gold lapja ennyire OP volt kezdéskor? És a játékos? Felveheti a PL ütemét, vagy záros határidőn belül búcsúzik a fővárosi klubbtól?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva