Counter Strike

Az 5 legjobb ár/érték arányú gamer egér – 10 ezer környékén


Ha a best buy-t keresed és nem akarsz 25 ezret egérre költeni, akkor ezek közül csemegézz bátran!

A legutóbbi cikkünknél többen megjegyeztétek, hogy oké-oké ezek a legjobb egerek, de mi van, ha nem a legjobbra vágyunk, de azért szeretnénk adott összegért a legjobb egeret beszerezni. A 20 és 25 ezer forintos egereken túl is van élet, hiszen 8-12 ezerért is kapunk már olyan egeret, aminek top szenzora van és az anyaghasználata is megfelelő. Persze ennyiért nem a legjobbat várjuk el, de a megbízhatóság és a pontos érzékelő itt is alapkövetelmény, lehet hogy az RGB világításról viszont le kell mondanunk némely esetben.

Nézzük a listát!

5. ASUS ROG Sica

ROG Sica | Forrás: ASUS

Ára: 9000 Ft
Teszt

Az ASUS legjobb ár/érték arányú üdvöskéje, amely egy igazi egyszerű egér, ugyanis nem kapott oldalgombokat, de cserébe top szenzorral rendelkezik (PMW 3310), viszont garanciavesztés nélkül cserélhetőek a mikrokapcsolói, ami elég nagy extrának számít. Pluszba pedig a csomagolás mellé japán Omronokat is kapunk az Asus-tól. A formája viszont elég megosztó, karmos fogásra (claw) lett kitalálva. Akinek egy egyszerű precíz, pontos egér kell, annak a Sica jó társa lesz.

4. Cougar Minos X3

Cougar X3 | Forrás.Cougar

Ára: 7000 Ft
Teszt

A Cougar mindössze 7 ezer forintért kínál a Zowie-hoz hasonló plug&play egeret. Itt nincs szoftver, se makrózás, csak egy top szenzor és egy remek forma, ami a legtöbb embernek kényelmes lesz. Az anyaghasználata nem a legjobbak között van, de ez már kapott 2 oldalsó gombot, ezért az árért pedig igencsak jó vételnek számít.

3. Gigabyte XM300

Ára: 9000 Ft
Teszt

A Gigabyte fogta és lemásolta a Razer sikeregerét, a DeathAddert, persze némi átalakítást végeztek rajta, de le sem tagadhatná az eredeti formát. Mivel a DA formája rendkívül népszerű, így az XM300-nál sem kell amiatt aggódni, hogy ne lenne kényelmes, persze leginkább az válassza ezt az egeret, aki egy közepes-nagy méret között nézelődik és tenyeres fogással szeret (palm) játszani. A szenzora szintén a legjobbak közé tartozik (S3988), Omron kapcsolókat kapott, illetve kedvünk szerint állíthatjuk a fényáradatot.

2. SteelSeries Rival 110

Ára: 12 000 Ft

Korábban írtunk róla, hogy a SteelSeries végre modernizálta a nagy-sikerű Rival 100-ast és lecserélték a mikrokapcsolókat és a szenzort, illetve a formája is kapott némi ráncfelvarrást, az eredmény pedig egy rendkívül jó ár/érték arányú egér lett. Jó szenzor (PMW3330), Omron kapcsolók, RGB világítás, jobb anyaghasználat és egy remek forma. Picit drágább lett, mint az előd, de okkal.

1. Logitech G203

Ára: 9000 Ft

A Logitech G203-as egere azért lett olyan népszerű a gamerek körében, mivel a 1:1-ben megkapta a nagytesója, a G Pro formáját, az ára pedig kevesebb, mint a fele. A kábele még jobb is lett, mint a G Pro-é, mivel hajlékony műanyaggal szerelték, bár a szenzorán történt némi spórolás, ezt játék közben nem lehet megmondani, hiszen a Mercury szenzor nagyon el lett találva és nem lehet kizökkenteni. Omron kapcsolókat kapott és ez is egy kicsi és könnyű egér lett és még az RGB színözönt is megkapta. A makrózhatóságról viszont szinten le kell mondanunk, de ennyiért ez belefér.

Kíváncsi vagy a legjobb gamer egerekre?

Az 5 legjobb egér CS:GO-ra és PUBG-re – gamer.hu

Összegyűjtöttük a legjobb egereket, amikkel egészen biztosan nem lesz probléma a fragek meglövése! Az FPS játékok esetében az egér a legfontosabb eszköz, hiszen ha nem tudjuk megfelelően irányítani a karakterünk és problémánk akad a célzással, akkor elég gyorsan meghalunk az adott játékban, legyen az CS:GO vagy PUBG.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva