Gaming

A S.T.A.L.K.E.R. készítői is Battle Royale játékot csinálnak


Készül a poszt-apokaliptikus körítésű Fear the Wolves.

Mostanra végképp kijelenthető, hogy a PUBG sikere új trendet indított el, hiszen immáron nemcsak a már futó játékokba építik be a fejlesztők a battle royale módot (mint például a Fortnite esetében, ahol éppen ez hozta meg az áttörést), de teljesen új battle royale projektekből is egyre többet jelentenek be.

Most itt van a legújabb, a Fear the Wolves, melyet az a Vostok Games készít, akiknek az ingyenesen játszható online FPS-t, a Survariumot köszönhettük. De talán többet mond az, hogy a stúdiónál dolgozó fejlesztők többsége korábban a S.T.A.L.K.E.R. sorozatot készítette, ami nem egy rossz ajánlólevél.

Kép: Vostok Games

A játék helyszíne Csernobil lesz, ahol a szokásos receptnek megfelelően 100 játékos esik majd egymásnak, hogy a végén csak egy maradjon. A kihívás többszintű lesz, hiszen az alábbi körülmények nehezítik majd a dolgunkat:

  • Radioaktív területek
  • Napszakváltozás
  • Dinamikusan változó időjárás
  • Mutáns lények

Bizony, valamiféle szörnyetegekre is számíthatunk majd a játékban, ennek kapcsán azonban egyelőre igen ködösen fogalmaztak a fejlesztők.

Hamarosan bizonyára képeket és videós bemutatót is kapunk majd a játékról, mely a tervek szerint már idén elstartol, méghozzá PC-n és konzolokon. PC-n early access verzióra is lehet számítani, ám hogy pontosan mikor, azt jelenleg még nem tudni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva