League of Legends

Beszállt az ASUS – Új szponzorral gazdagodott a THR

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: asus, thr,

A Team Horizon Reapers a magyar League of Legends szcéna egyik legmeghatározóbb csapata. Mindezt mostantól az ASUS támogatásában folytathatják.

Az ASUS nem először jelenik meg a magyar League of Legends érában, a cég nevéhez fűződik ugyanis Magyarország első hivatalos bajnokságsorozata. A Rebublic of Gamers mozgalom a tavalyi évben másodjára rendezte meg a profi hazai csapatok ligáját, a ROG MEB-et. Érdekessége a két szezonnak, hogy mindkét alkalommal ugyan az a két csapat, a WiLD MultiGaming, valamint a Team Horizon Reapers csapott össze a trófeáért. Aki lemaradt volna róla, vagy friss a magyar szcénában, a döntőről a következő cikkben olvashat:

Két ingyen Infernal Drake? Egyetlen alsó ward? – Így láttuk mi a ROG MEB döntőt

Az ASUS-Rebublic of Gamers most újból hallatott magáról, ugyanis beállt az egyik döntős csapat mögé támogatónak. A szerencsés pedig nem más, mint a Team Horizon Reapers, akik a Vitamin Well és a Sennheiser támogatása mellé, mostantól az ASUS törődését is élvezhetik. A csapatnak szüksége is van rá, ugyanis jelenleg két fronton is teljesítenek, vagy pontosabban teljesíteni fognak. Folyamatosan folyik a Balkan League, ahol egy kiváló start után sajnálatos módon a tegnapi nap folyamán a THR elszenvedte az első vereségét. Persze ettől még nem kell kétségbeesni, a csapat jelenleg egy 1-1-es mutatóval áll a honfitárs WiLD mellett a ranglétra megosztott harmadik helyén. Vasárnap pedig startol a V4 Future Sports Festival  kvalifikációja, ahol természetesen a THR is képviseltetni fogja magát. A V4 ráadásul egy nívós hazai rendezvény, szóval biztosan nem fogják a srácok félvállról venni. Ahogyan a jelek szerint az ASUS sem szeretné, így ahol tudja, segíti a magyar játékosok felkészülését.

Forrás: Team Horizon Reapers Facebook

A Team Horizon Reapers hivatalos Facebook oldalán az első nagy adományhullámról is értesülhettünk, a Republic of Gamers ASUS G20 Gamer PC-ket, valamint ROG Swift 180 Hz-es, 1ms G-sync monitorokat adott a játékosoknak a felkészüléshez, valamint a kvalifikációkra. Egy biztos, a technikára nem foghatják majd a teljesítményt, a legújabb szponzor ugyanis a lehető legjobb viszonyokat teremtette meg a csapatnak.

Sőt, hogy a szurkolók se maradjanak ki az örömből, a THR egy nyereményjátékot is hirdetett, amiben bárki kiveheti a részét a “buliból”.

Az ASUS tehát tovább segíti a magyar League of Legends fejlődését, reméljük a befektetett energia megtérül majd, a Team Horizon Reapers pedig megmutatja a két ligában, hogy megérte őket választani.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva