Counter Strike

Eddig jött a papírforma: hitboxhiba és hatalmas gránátok – summit összefoglaló


Az év leglazább versenyén nem történt túl sok meglepetés első nap, inkább 1-2 egyéni megmozdulás miatt kaptuk fel a fejünket.

SK vs. Torqued 2:0

Ha nem ismerős a Torqued neve, nem te vagy a hibás. Nem annyira híres együttes, a világranglista 61-edik helyén állnak. Steel-swag duója lehet ismerős korábbról, de az SK ellen ez semmit nem ért. 16:4-re, illetve 16:5-re kaptak ki, a brazilok nagyon simán mentek tovább. Így a Torqued alsó ágra esett, ahol a Vega Squadronnal csap majd össze.

North vs. Vega Squadron 2:0

A Vegából eltűnt a Major meglepetésereje, legutóbb DeadFoxék verték el őket 2:0-ra, most a North alázott. 16:5-re, illetve 16:2-re ment a North, pedig egészen új a csapat. Egy hete igazolt át ide az Astralistól, sokak szerint ezzel lejjebb vitte a szintet, ez nem egy hét alatt derül ki. Ezután a Torqued a következő ellenfél az alsó ágon.

NIP vs. Liquid 1:2

Egy izgalmasabb mérkőzéshez érkeztünk el, a NIP mintha a régi Infernon játszott volna, olyan könnyedén nyerte a Infernot 16:3-ra. Ráadásul Infi a Liquid pickje volt. Jött Cobblestone, amit a svédek választottak, itt a Liquid egészen könnyedén nyert. Overpasst 14:14-ről tudták behúzni az amerikaiak, kimondottan szoros mérkőzés volt. Akadt azonban néhány érdekes jelenet is, szegény Reznek nem úgy adta az AK, ahogy azt ő szerette volna, illetve az ELiGE-NAF duó prezentálja az igazi B hosszú védelmet, egy tripla gránát kill kíséretében.

nitr0 és GeT_RiGhT “nem működött megfelelően”, NAF és draken pedig carryzték csapataikat fragek tekintetében, bár f0rest is kezdett visszatalálni önmagához.

hltv.org

Cloud9 vs. Heroic 2:0

Bár a Heroic kikvalizott az Esl Pro League 7. szezonjába, illetve a StarSeries 4. LAN-jára Kijevbe, most annyira nem remekelt. A saját mapjukon, Infernon könnyedén kaptak ki 16:4-re, Mirage már egy fokkal jobban ment, ott hoztak 10 kört, sőt az első félidőt 9:6-ra nyerték, de nem tudtak mit csinálni a védekező amerikaiak ellen.

A folytatásban ma délután a felső ági döntők kerülnek a magyar közvetítés képernyőjére:

  • 18:00 – SK vs. North
  • 21:00 – Cloud9 vs. Liquid

A magyar stúdió élőben közvetíti az elődöntőket, 18:00-tól várunk mindenkit a képernyők elé!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva