League of Legends

Lunar Revel 2018 – Minden, amit tudnod kell az új eseményről!


Elérkeztünk 2018 első nagyobb eseményéhez, ami a kínai újév körül forog. Lássuk mit hozott nekünk az újévi Lunar Revel.

Elkezdődött a 2018-as Lunar Revel esemény, ami eddig szinte csak új kinézeteket jelentett. Ám idén a Riot nagyobb feneket kerített az event-nek, így sokkal több újdonság érkezett, mint amihez eddig hozzá voltunk szokva.

A kínai zodiákus kalendárium szerint az idei év a kutya éve lesz keleten, így a League of Legends legújabb eseményének tematikája is keleti kultúra, valamint a kutya motívum körül forog. Ez alapján gondolom senki sem lepődik meg, hogy Warwick és Nasus is tematikus kinézetekkel gazdagodtak. Mindkét karakter egy “őrző” bőrébe bújik, s őszintén szólva egészen impozánsra sikerült mindkettő. Mivel a keleti kultúrában a fénynek nagyon jelentős szerepe van, a harmadik kinézetet Lux kapta. Ugyan az ő esetében eredetileg nem találni kutya motívumot, Nasus és Warwick őt védelmezik a háttértörténet alapján. Persze azért kapott egy kis utalást is, Lux pálcájának két végpontja recall közben két kiskutyává változik, az egyik Nasus-t, a másik pedig Warwick-ot szimbolizálja.

A League of Legends történetében először a Lunar Revel esemény is megkapta a maga küldetésrendszerét. Ha bejelentkezünk és rávetjük magunkat az új lehetőségekre, akkor egészen február 19-ig, minden egyes teljesített küldetés után kapunk egy Revel zsetont (token-t), amit többféle ajándékra válthatunk be.

A legértékesebb elérhető jutalmak az arany Chroma kinézetek. Mondjuk ehhez több korábbi Lunar Revel kinézetet is birtokolni kell, ugyanis az arany Chromák ezekhez lesznek elérhetőek. Olyan karakterek kaptak új, aranyozott külsőt mint Garen, Riven, Katarina, Corki, Sona, vagy éppen Caitlyn.

Amint a felső képen is láthatjuk, minden aranyozott Chromához jár egy Summoner Icon is. Persze nem csak ezekre a jutalmakra válthatjuk be a zsetonjainkat, az új Lunar kinézetekhez Revel token-ekkel nyithatunk meg töltőképernyő keretet, kinézet vagy hőstöredékeket tartalmazó Revel Orb-okra is lecsaphatunk, vagy már tematikus ikonokat, esetleg Emote-okat dobhatunk hozzá a gyűjteményünkhöz.

A következő küldetések érhetők el az esemény során:

Az összes zsákmányjutalom, amit megnyithatunk a Holdünnep alatt:

Amint láthatjuk, bőven van küldetés és zseton, amit felhalmozhatunk az elkövetkező két hétben. Még az is lehet, hogy az időkeret szűkös, így ha bármi tetszik a az előbb felsoroltakból (vagy akár a boltban való barangolás után), mindenképpen feküdjetek rá a küldetések teljesítésére, mert szorít az idő. A 2018-as Lunar Revel február 19-én ér véget.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva