Counter Strike

“Mindent meg fogunk tenni a győzelemért, utálok veszíteni!” – Gabesson & koloRRR interjú


A GameAgents nyerte a V4 kvalifikációt, de elég sok dolog történt a legutóbbi interjúnk óta, szóval megkerestük gabessont és koloRRR-t.

Sn0w: Sziasztok! Gratulálok a V4 kvalifikációhoz! Most hogy már fixen kijutottatok mik a tervek? Örültök, hogy eljutottatok és már minden meccs ajándék innentől, vagy rámentek az első helyezésre?

gabesson: Hali! Köszönjük szépen. Természetesen szeretnénk nyerni, de valljuk be, igazán kevés esély van rá. Viszont mivel van egy kicsi, mindent meg fogunk tenni érte! Utálok veszíteni.

koloRRR: Helló! Közel sem minden meccs ajándék innentől kezdve, komolyan fogunk készülni a rendezvényre és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a csoportból kijussunk. Számomra a csoportból kijutás lenne a megfelelő eredmény, de még onnantól sem mondanám, hogy minden meccs ajándék, meg fogunk küzdeni a legjobb eredményért.

Melyik az a csapat, amit szerintetek a legkönnyebb lenne legyőzni?

gabesson:  A DarkTigers csapata

koloRRR:  A kvalifikáltak közül valószínűleg a Dark Tigerst, a meghívottak közül pedig jelenlegi forma alapján talán a VP-t, de ott viszont új lu lesz, tehát nehéz megmondani.

Ki ellen állnátok ki legszívesebben, ha mondjuk eltekintünk a helyezésektől?

gabesson: FaZe abszolút. 2 hatalmas kedvencem van benne (olof,rain). Nagyon jó lenne ellenük játszani.

koloRRR:  FaZe ellen szeretnék biztonyítani a leginkább, ott lehet a legtöbb prestizst begyűjteni.

A GameAgents nyerte a hazai V4 selejtezőt – De nem sportszerűségből – gamer.hu

A GameAgents nyerte a kvalit, 3 magyar és 2 külföldi játékossal, már csak fleavet kellene alázatra tanítani. A tegnapi napon zajlott a V4 magyar selejtezőjének az utolsó állomása, eldőlt ugyanis, hogy a 8 csapatból ki jut tovább a fő eseményre, együtt ezzel bezsebelve a minimum 25 000 €-t, ami persze helyezéstől függően akár 200 000 € is lehet.

A V4 döntőben, a Pixel elleni meccsen fleavnél megtört valami. Tényleg ennyi ellenségetek van, vagy csak a Pixellel rivalizáltok?

gabesson: Nekem nincsenek ellenségeim amennyire tudom, van pár ember a közösségben akit nem szeretek, de sosem nevezném őket az ellenségeimnek. Mindenkivel rivalizálok, miért ne tenném? Izgalmasabb tőle a dolog. A többiek nevében nem nyilatkozhatom.

koloRRR:  Ezt a kérdést fleavnek lenne a legcélszerűbb feltenni, de az én véleményem szerint nem tört meg benne semmi. Fiatal, a facebook posztot kicsit túlzásba vitte, viszont azért már elnézést kért szóval innentől kezdve számomra vége a történetnek, olykor mindannyian hibázunk.

Korábban azt mondtad gabesson, hogy a GameAgents-es szerződés 3 hónapos próbaidőre szól, ezalatt ha teljesítetek, akkor folytatódik, ha nem, akkor nem. Az eredmények nem úgy jöttek, ahogy vártátok, mégis maradt a név, de volt egy rotáció. Most akkor mi a helyzet?

gabesson: Jelenleg nem vagyunk szerződtetve. A név maradt, mert jó a kapcsolatunk a tulajjal és sokszor hitt már bennünk, szóval amíg nem kapunk mástól fizetést, ezen a néven játszunk hálánk jeléül. Remélem ez már csak 2 napig fog tartani, mert megegyeztünk vele, és az utolsó szponzorra várunk, hogy bólintson rá. Úgyhogy nagyon örülök, hogy tovább folytatjuk a GA-val az együttműködést. Közben egy picit szomorú vagyok, amiért nem játszhatunk magyar szervezet alatt.

A Bets.net versenyén a jelenlegi lineuppal elég jól szerepeltetek, első körben megvertétek az Epsilont is, Zero és pbD is mostantól állandó tag lesz?

gabesson: Zero állandó, pbD próbaidős. Ma sikerült megvernünk a norvégokat is, nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével.

koloRRR: Egyelőre jól kezdtünk, ma még a NOREG-et is viszonylag könnyedén meg tudtuk verni. Zero állandó tagnak mondható, pbD viszont még egyelőre nem az.

A GameAgents a WESG-en | forrás: HLTV

Milyen újra együtt játszani srácok?

gabesson: Én személyszerint kurvára örülök neki, koloRRR-nál jobb csapattársat nem is kívánhatnék, na meg néha idegesítőbbet sem.

koloRRR: Mindig is szerettem Gabival és Levivel is együtt játszani, jó csapattársak. Barátok is vagyunk mindhárman, tehát így még szebbek a közös eredmények és az együtt dolgozás. Végső “álmom” a CS-vel kapcsolatban, hogy ha más nem, legalább egy Majorre kijutás egy teljes magyar lineuppal, meglátjuk ez lehetséges lesz-e még valaha.

Teljes magyar lu? Akkor lehet hogy Zero repül? 😀 Mennyire ragaszkodtok a magyarokhoz? Azért a magyarul infózás könnyebbséget jelent gondolom.

gabesson: Nem repül. Sokáig ragaszkodtam nagyon, de már sokkal kevésbé. Az eredmények a legfontosabbak most. Persze nagyon kellemes, ha emellé ugyanazt a nyelvet beszéljük, esetleg barátok is lehetünk, sokat segít.

koloRRR:  Jelenleg semmiféleképpen sem, az angolul infózás egyértelműen nehezebb, mint magyarul de megéri ezt az áldozatot. A teljes magyar lineup egy hosszútávú terv, nem hiszem hogy jelenleg bármelyik magyar felállás alkalmas lenne egy Majorre való kijutásra.

A Prophecy-s időszak után visszalépésnek érzed, hogy ismét magyar csapatba kerültél, vagy szívesebben játszol magyarokkal?

koloRRR: Nem tekintek rá egyáltalán visszalépésként, nem volt jobb lineup a Prophecy mint pl. a jelenlegi. Szívesebben játszom magyarokkal természetesen, de az alapján ami alapján a döntéseimet hozom csapat/lineup váltással kapcsolatban, azt csakis az alapján hozom meg, hogy mi vihet előre a karrieremben.

KoloRRR, ha egy HellRaisers felkérne mondjuk, hogy legyél az 5., akkor mit mondanál?

koloRRR: Egyértelműen, hogyha egy szinttel jobb csapat keres fel, akkor megpróbálnék élni a lehetőséggel. De szerintem senki sem hagyna ki egy olyan lehetőséget, ahol egy szinttel feljebb léphetne.

Mi történt az éttermeddel Gabi? Egy ideig rengeteget lehetett hallani a Vertigo-ról, aztán egyszer csak streamen közölted, hogy lehúztátok a rolót. Azt mondtad nagy vágyad teljesült a megnyitásával, mi történt?

Nagy vágyam teljesült vele, de ennek a vágynak voltak velejárói is. Rengeteg munka. Azt meg nem szeretem. A baj nem ezzel volt, hanem a szakmaiság teljes hiányával majdnem minden területen. Elfogyott a pénz, aztán gg. Sokat tanultam belőle és nem szivesen csináltam.

Akkor most teljes egészében a játékra fogsz koncentrálni ismét?

Így van, a játékra koncentrálok, nagyon sokat segít az embernek, ha nem kell korán kelnie és robotolnia.

Úgy látom komoly céljaitok vannak, szerintetek -ha sikerül együtt maradni- mikorra eshet be egy nagyobb kaliberű kvalifikáció? Neadj’Isten egy Majorbe való bekerülés?

gabesson: Passz, reméljük idén. Nem látok a jövőbe, hülyeségeket meg nem akarok beszélni.

koloRRR: Ez manapság a felkészülésen kívül szerintem a szerencsétől is nagy mértékben függ. Nézzük meg pl. a NiP-et, 2016 nyara óta nem volt Majoron, és az összes minor kvaliról is 0-3 vagy 1-3-al estek ki, nem hiszem hogy náluk a felkészülés hiánya okozta volna ezt, nyilván komolyan vették. Sok mindentől függ, reméljük a legjobbakat.

Köszönjük az interjút és sok sikert kívánunk a jövőben! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva