Fifa

Semmi különös, csak egy újabb 40/40: molnargabo ismét verhetetlen volt


Tökéletes hétvégét zárt a magyar FIFA játékos.

Nagyon fontos hónap a februári molnargabo számára, hiszen hazánk első számú FIFA-játékosa számára ismét kiemelt fontosságú a jó szereplés a Weekend League-ben, miután megkezdődött a következő kvalifikációs időszak.

A novemberi “első felvonást” Gábor remekül zárta: a világ 13. legjobb Xbox One-játékosaként kvalifikálta magát a barcelonai FUT Champions Cup versenyre, ahol nagyon szépen teljesített – a bravúr sem volt elérhetetlen távolságban.

Kevésen múlott molnargabo bravúrja Barcelonában

Ahogyan azt januári interjújában is elmondta, molnargabo nem adja fel és küzd tovább az újabb lehetőségért.

Februárban ismételten négy hétvégén keresztül kell gyűjtögetni a győzelmeket a Weekend League-ben, az első hétvégét Gábor 36/40-es győzelmi aránnyal zárta. Az elmúlt napokban azonban bizonyította – méghozzá nem először -, hogy tud ő ennél jobbat is, aminek az eredménye egy tökéletes hétvége lett. Kemény ellenfelek ide vagy oda, meglett a 40/40!

Kép: Facebook

“Félidőben” ezzel 76/80-nal áll molnargabo, ami olyan tekintetben jó előjelnek mondható, hogy a novemberi kvalifikációs időszakban szintén ez volt a győzelmi aránya két hétvégét követően. Utána a maradék 80 meccsből mindössze egyet veszített el – kívánjuk Gábornak, hogy ezúttal is hasonlóan eredményes hónapot zárjon!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva