PUBG

FPS Booster kézikönyv PUBG-hez – Hozd ki a gépedből a maximumot!


Kevés fps? Mikrolagg? Nem kell beletörődni, helyette inkább hozd ki a gépedből a maximumot!

Az elmúlt patch-ek óta egyre több probléma akadt a játék futásával, nem feltétlenül az alacsonyabb FPS-re gondolok, hanem egyre gyakoribb jelenség a mikrolagg játék közben. Emiatt érdemes elvégezni a következő műveleteket, amelyek igaz, hogy pár percet igénybe vesznek, de cserébe tényleg hatásosak és a játékban meghálálják majd a beleölt perceket. Szigorúan azokat az fps javító beállításokat mutatjuk be, amivel egészen biztosan nem kaphatunk bant a játékban, ugyanis nem módosítunk egyetlen játékfájlt sem.

1. A PUBG.exe finomhangolása

Korábban írtunk a módszerről, részletesen ebben a cikkben találjátok a leírását.

Steam könyvtár -> PUBG-ra jobb egérgomb -> Tulajdonságok->Helyi fájlok (fül) -> Böngészés a fájlokban ->  TslGame\Binaries\Win64 -> Tslgame.exe-re jobb egérgomb/Tulajdonságok -> Kompatibilitás (fül) -> A Magas DPI-méretezés felülbírását pipáljátok be és maradjon az Alkalmazásnál -> A teljes képernyős optimalizációk letiltását pipáld be ->OK

2. Kapcsold ki a Steam Overlay-t!

A Steam Overlay egyrészt jelenleg bugos PUBG alatt, ezért elég gyakran tér vissza meccs közben, másrészt FPS-t veszítünk vele, ha nem használjuk akkor is. Ezután viszont a PUBG-ben nem tudjuk majd használni a Steam képernyőmentési részét sem, helyette marad a jó öreg printscreen gomb.

Steam könyvtár -> PUBG-ra jobb egérgomb -> Tulajdonságok->A Steam Overlay engedélyezéséből vegyétek ki a pipát

3. Töröljük a log fájlokat!

Aki már játszott párat, az tudja, hogy a PUBG bizony összeomlik jó párszor. Ezeket viszont a rendszer nem törli, hiába küldtük el a fejlesztőknek a fájlokat. Semmi szükség nincs rá és csak lassítják a játékot, szabaduljunk meg tőlük!

Nyiss egy fájlkezelőt és a címsorba írd be, hogy %appdata% , majd enter -> Ezután vissza kell lépni egy mappát, majd navigáljatok a következő mappáig: Local\TslGame\Saved\Logs -> Itt fogjátok találni a log fájlokat, jelöljétek ki az összeset és töröljétek nyugodtan!

4. Hozzuk ki a gépből a maximumot!

A gépünk alapvetően általában kiegyensúlyozott energiasémát követ, ám érdemes átrakni játék előtt ezt teljesítménycentrikusra, ilyenkor ugyanis arra törekszik a gép, hogy a maximum teljesítményt adja le, nem törődve a fogyasztás optimalizálásán, ami játék közben amúgy sem érdekel minket.

Win10 esetén: a start menübe csak kezdjük el gépelni, hogy energiaséma ->majd menjük egy menüponttal feljebb-> itt pedig kattintsunk a további energiasémákra és pipáljuk be a teljesítménycentrikust!

Win7 esetén: Vezérlőpült – > Energiagazdálkodási lehetőségek -> Teljesítménycentrikus

+1 Tüntessük el az inventory laggot!

Amikor megnyitjuk az inventory-nkat, akkor sajnos elég gyakran megröccen egy kicsit a játék, de szerencsére erre is van megoldás!

Indítsuk el a PUBG-t -> menjünk a beállításokba -> Gameplay -> Inventory Character Render -> Off -> Apply

Ennyi, ezek után pedig élvezd a játékot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva