PUBG

Pisztoly útmutató PUBG-hez


Összehasonlítjuk a különböző pisztolyokat WackyJacky videója segítségével.

Az alábbiakban a PUBG három pisztolyát hasonlítjuk majd össze. A cikkből kimaradnak a revolverek, azok ugyanis szinte teljesen eltérnek a többi pisztolytól, ezért nem lenne értelme őket összehasonlítani.

P1911

A P1911-et a legjobb közelharci pisztolyként lehetne jellemezni. Sebzése és DPS-e a legnagyobb az összes pisztoly között, így ideális közeli ellenfelekel szemben. Nagyobb távokra viszont hatékonysága csökken, így távolra inkább ne ezt válasszuk.

 P92

A P92 nagy tára és könnyű kezelhetősége miatt az egyik legegyszerűbb pisztoly. A kezdő játékosok vagy a kicsit gyengébb célzók számára ez a tökéletes. Nagyjából minden távolságra kiváló, de természetesen ez is a közeli harcokban a legerősebb.

P18C

A P18C egy automata pisztoly, ami egy óriási bónusz az előző kettőhöz képest. Az automata tárnak köszönhetően nem kell a egyesével nyomogatnunk a lövés gombot, hanem egy pillanat alatt kiereszthetünk egy egész tár golyót az ellenségre. Ennek a bónusznak köszönhetően ez a pisztoly a közelharc királya.

Ha legjobb pisztolyt kellene kikiáltani, akkor az valószínűleg a P18C lenne, de ha valaki jobban szeret egyesével lőni, akkor viszont a P1911 a legjobb választás.

Plusz információk a videóban:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva