Counter Strike

Ezt a rejtett búcsúzást már ismerjük, úgy tűnik Xizt kikerül a NiP kezdőjéből


Olofmeister igazolása előtt ugyanez történt, a svédek úgy tűnik megint elspoilereznek egy cserét.

A NiP szekerét már nem a korábbi sztárok tolják, ezt sajnos minden versenyen megtapasztaljuk. F0rest és GeT_RiGhT még bírja valahogy a lépést a fiatalokkal, Xizt felett azonban eljárt az idő.

Az egykori Major győztes irányító teljesítménye mélyponton tanyázik, ilyen rosszul még sosem játszott.

Nem lenne csoda, ha a NiP a következő cserét az ő helyére hozná. Hiába irányító, ilyen teljesítménnyel nem lehet újra a csúcs közelébe érni. Úgy tűnik ezt a NiP is tudja, történt ugyanis egy bejelentés, amivel alaposan megkavarták az állóvizet. Ugorjunk vissza egy picit az időben, hogy mindent értsünk:

2017 augusztus másodikán a fnatic kiadott egy spéci olofmeister egérpadot és megkérte a szurkolókat, küldjék el saját alkotásaikat a legendás játékosról:

A spéci egérpad már akkor tudtuk, hogy búcsúzkodást jelent, csak a szervezet szeretne még egy utolsó bőrt lehúzni egykori játékosáról. Eladtak párat az új egérpadból, aztán augusztus 20-án olof a FaZe-be igazolt.

Most Xizt kapott saját csapatától egy speciális, emlék egérpadot, szóval lehet hogy egy hónap múlva neki is ajtót mutatnak.

Adja magát a kérdés, miért a csapat leggyengébb teljesítményű játékosának aláírásával akarnak új egérpadot eladni ebben a kampányban? F0rest és GeT_RiGhT ugyanannyi ideje vannak ott és még népszerűbbek is, van is ilyenük már, miért nem azt nyomatják? Vagy a fiatalok, az új kedvencek, miért nem drakent és REZ-t népszerűsítik még tovább? Vélhetően tényleg egy közelgő igazolás miatt.

Friberg csapat nélküli irányítóként akár vissza is térhet, de lehet IGL csere lesz és a szintén szabadügynök dennis lesz az új ötödik. Egyelőre persze még az se biztos, hogy Xizt lelép, de ezzel a teljesítménnyel tuti nem húzza sokáig. És ez az egérpados bejelentés csak újabb felhőket tol a feje fölé…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva