Fifa

4x In-Form és magyar játékos? Ez várható holnap a Team of the WeekbenTöbb szempontból is “első” lehet a soron következő TOTW a FIFA 18-ban.

Lassan eltelik egy újabb hét, vagyis megkapjuk a következő Team of the Weeket a FIFA 18-ban. Az elmúlt hétvégén magyar játékostól is láthattunk kiemelkedő teljesítményt a topligákban, ami extra izgalmakat generálhat a hét csapatának bejelentéséhez közeledve. Ám mielőtt bővebben is kifejtenénk ezt, lássuk, hogy a sztárjátékosok közül kik juthatnak majd szóhoz ezúttal: íme néhány potenciális jelölt a TOTW22-be.

Agüero

Nem is lehet kérdés, hogy ki lesz az első számú támadó a csatársorban. Sergio Agüero laza négy góllal vette ki a részét a Manchester City hétvégi sikeréből a Leicester ellen, így alighanem kijelenthető, hogy ő lesz az első játékos a FIFA 18-ban, aki negyedszer is bekerül a hét csapatába.

Ronaldo

Cristiano Ronaldo szezonjáról mindent elmond, hogy eddig még egyszer sem került be a Team of the Weekbe, pedig az elmúlt években három-három alkalommal is ott volt a hét csapatában – a további speciális kártyákról nem is beszélve. A FIFA 18 esetében alighanem most törik majd meg ez az átok, hiszen a Real Sociedad ellen mesterhármast szerzett, ráadásul még egy gólpasszt is kiosztott extraként.

De Bruyne

A City-ből nem csak Agüero nyújtott kiemelkedőt, így a középpályások között is alighanem lesz egy játékos a kékek csapatából. Méghozzá a liga assziszt-királya, Kevin De Bruyne, aki ezúttal három találatot készített elő.

Szalai

Volt már olyan, hogy magyar játékos is bekerült a hét csapatába, Nikolic például tavaly nyáron még az egyik kezdőbe is befért. Akkor azonban a top bajnokságok már rég pihenőre vonultak, így ha Szalai Ádám most, a szezon kellős közepén beférne a Team of the Weekbe, az óriási eredmény lenne. Márpedig minden esélye megvan erre a Hoffenheim csatárának, hiszen két gólt is lőtt a hétvégén a Mainz-nak, illetve a meccs emberének is megválasztották.

A fenti játékosokon túl természetesen hosszasan lehetne még sorolni az esélyeseket – hogy kik kerülnek be végül a hét csapatába, az kiderül szerda délután. Reméljük, hogy meglesz a magyar vonatkozás!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva