Counter Strike

Bajban a GameAgents, tegnap kikaptak a Sprouttól és a Kinguintől isNem megy jól a szekér a bets.net kupában, a második fordulóban nem nyertek még meccset.

Nem túl rózsás a helyzet, egyik Cobblestone sem jött össze tegnap. Érdekes pick ez a pálya a Sprout ellen, ugyanis ők Majoron még a Space Soldiers-t is elkapták itt, ennek ellenére az IEM Open kvalin csak egy hajszállal maradt le a GA a győzelemről, amikor a Sprout ellen játszottak ugyanezen a pályán. Azóta történt egy csere Flash V4-es csapattársa, NaToSahiX érkezett az ötösbe. Sajnos innocent és denis embertelen formában játszottak, Gabiéknál mindenki jól teljesített, talán a pbD helyére érkező Goffeee gyengélkedett, de első meccse volt a srácokkal. Kérdéses, hogy ő csak egy beugró, vagy ő lesz az új ötödik? Ha minden igaz, a V4-re azzal a csapattal kell menni, amivel kikvaliztak, így nem kéne most cserélni.

hltv.org

A Kinguin talán egy fokkal könnyebb ellenfél, a félidő ennek megfelelően alakult, 7 kört tudott támadni a GA. A védekezés azonban nem ment nekik. Most sajnos a Goffeee-FLEAV-gabesson triónak nem adta a játék, kicsit alulteljesítették magukat. Mindenkinek lehet rossz napja sajnos, megesik. Azt is fontos megemlíteni, hogy MUTiRiS és fox itt is parádés formában lövöldöztek, ami ellen nehéz volt bármit is tenni.

Aggodalomra azonban semmi ok, a kupában még bent vannak, de baromi nehéz dolguk lesz továbbjutással kapcsolatban.

hltv.org

Borítókép: hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva