Counter Strike

Miért pont dennis az új nindzsa? Mert mindent tud, ami hiányzik a csapatbólIrányító, pisztoly király és iszonyatosan skilles, lényegében egy valóra vált álom a NiP-nek.

Tegnap a NiP elspoilerezte Xizt kiválását egy emléket állító egérpaddal, majd pár órával később meg is jött a hivatalos bejelentés. A régi NiP újabb tagja távozik a csapattól, irányító nélkül maradtak a nindzsák.

Ezt a rejtett búcsúzást már ismerjük, úgy tűnik Xizt kikerül a NiP kezdőjéből – gamer.hu

Olofmeister igazolása előtt ugyanez történt, a svédek úgy tűnik megint elspoilereznek egy cserét. A NiP szekerét már nem a korábbi sztárok tolják, ezt sajnos minden versenyen megtapasztaljuk. F0rest és GeT_RiGhT még bírja valahogy a lépést a fiatalokkal, Xizt felett azonban eljárt az idő. Az egykori Major győztes irányító teljesítménye mélyponton tanyázik, ilyen rosszul még sosem játszott.

De csak pár órára, hiszen ahogy sejteni lehetett, egyből le is csaptak a két svéd szabadügynök egyikére. Friberg és dennis közül végül a jobb opcióra sikerült rányúlniuk, az egykori fnatic legenda aláírt a NiP-hez.

Xizttől is megvált a NiP – Már meg is van az új 5. – gamer.hu

Újabb tagcsere történt a NiP-nél, reméljük a legjobbakat. A svéd csapat ismét frissített a CS:GO arzenálján, Xizt helyét pedig a GODSENT kispadján lévő játékos, dennis fogja átvenni, akinek nem lesz egyszerű dolga, ugyanis rögtön az IGL szerep is ráhárul.

De miért pont dennis? Miért örül ennek mindenki, miért volt ő jó választás a NiP-nek? Rögtön 5 érvet is tudunk hozni mellette:

  • Tapasztalt róka: Bármennyire is a fiatalítás a cél, a vezetőség is tudja, hogy nem lehet túlzásokba sem esni. Egy olyan rutinos irányító helyett, mint Xizt nem hozhatnak egy újoncot az IGL pozícióba. És dennis minden, csak nem újonc, a fnatic tagjaként többszörös Major legenda, játszott a GODSENT-ben és egyedül svéd playerként az Astralis-ban is egy picit.
  • Pisztoly király: A NiP számára örök probléma volt, hogy sosem akadt a csapatban egy igazán nagy mágus a pisztolykörökre. Rendre bukták a félidők első 3 körét, innen pedig nehéz visszajönni a meccsbe, főleg a Bo1-es találkozókon. Nem is csoda, hogy a Minor versenyen már a Bo1 szakaszban rendre kiestek, és ez nagyban múlt a pisztolyokon. Nos, ezentúl ezzel nem lesz probléma, dennis az egész profi mezőny egyik legjobb pisztoly aimere:

  • Irányítói rutin: A fnatic-ban már kipróbálhatta magát IGL-ként és nem is ment neki rosszul. Az már kérdés, hogy nagyon utálta, de úgy tűnik a nindzsák kedvéért ismét belevág. A tapasztalat tehát megvan, hogyan kell felépíteni egy kört, nem kell tehát teljesen a nulláról építkeznie a NiP-nek.
  • Ismeri a csapat erősségeit: Eddig jobbára csak ellenfélként játszott a NiP-es srácokkal, de már ebből is megismerte őket. Tudja kit hogyan kell használni, kinek melyik szerep áll jól a pályán. Egyszer szépen be is alázta mostani csapatát, szinte olvasott a gondolataikban, ez most is jól jön majd:

  • Valóságos skillgép: A számok nem hazudnak, dennis 2016-ban bekerült a HLTV Top20-as listájába a fnatic-os teljesítménye alapján. Ez már önmagában elég bizonyíték lenne, de ha megnézzük mit produkált az Astralis legutóbbi versenyén, szintén nem érheti szó a tehetségét. Az Astralis beugrójaként konkrétan rommá lőtt mindenkit.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva