Counter Strike

Ha ebből a gyűjteményből egy skin se jelenik meg, nincs igazság a Földön


A művész neve Puffin, alkotásai pedig néhány mostani skint simán a porba aláznak. Simán elférnének a játékban.

A skineket rengetegen gyűlölik a gambling és a CS:GO fogadások miatt, amiban van is igazság. Nekik és horribilis áraiknak köszönhetjük a rengeteg botrányt és csalást, valamint a scammereket.

De ha kizárólag alkotásként nézzük őket, el kell ismerni, vannak köztük egészen menő darabok is.

Na persze nem feltétlenül azok, amik be is kerülnek a játékba, a Valve ugyanis valamiért szeret egészen béna skineket is betenni a játékba. Legutóbb össze is gyűjtöttük a legérthetetlenebb kinézeteket:

A legundorítóbb CS:GO skinek – gamer.hu

A legszebb skineket mindenki jól ismeri, na de mi van a legcsúnyábbakkal? Mert akad bőven a CS:GO-ban ilyenből is. A Counter-Strike világát teljesen megváltoztatta 2 patch. Ezek közül az első a játék fegyvereit realisztikusabbá tette. Ennek köszönhetjük, hogy az alapskinek kopottasabbak és nem gyári új állapotúak, mint ahogy az korábban volt.

Most azonban sokkal inkább a szépem kimunkált darabokra fektetnénk a hangsúlyt, Puffin munkáiról ugyanis szinte ordít, hogy tetszene az embereknek. Egy műve ugyanis már meghódította Gabent, a Dragonfire SSG ugyanis bekerült a CS:GO-ba:

Lássunk most pár egyéb darabot a műhelyéből, kiválogattuk kedvenceinket a legjobban sikerült munkái közül, amik még nem jelentek meg:

Nem ügyetlen, reméljük látjuk még a munkáit a játékban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva