Gaming

Egyre több jel utal arra, hogy készül az új Diablo


Fontos pozíciókba toboroz a Blizzard - vajon a negyedik részhez?

Meglehetősen régóta lehet már hallani különféle pletykákat egy új Diablo játékról, és bár a Blizzard nyilvánvalóan nem reagált eddig ezekre, mégis vannak olyan jelek, melyek arra engednek következtetni, hogy lehet bennük igazság.

A céghez folyamatosan vesznek fel új embereket, így az önmagában még nem számít különösnek, hogy a Diablo részleghez is kerestek friss munkaerőt az elmúlt egy-két évben – már csak azért sem, mert tavaly nyáron jelent meg a Diablo III második nagy kiegészítője, a Rise of the Necromancer. Most azonban úgy tűnik, hogy valami nagyobb készül a háttérben…

Nemrégiben újabb álláshirdetések bukkantak fel, melyekben egy új Diablo projekthez keresnek munkatársakat, méghozzá nagyon fontos feladatkörökbe:

A kreatív rendezői poszt az egyik legfontosabb a játékok esetében, a vezető dizájner / direktor mellett általában a legbefolyásosabb a játék egészét tekintve. De a fentiek mellett több programozói állás is található a Blizzard oldalán a Diablo franchise-hoz kapcsolódóan.

Azt tehát biztos, hogy valami készül a Blizzard és a Diablo háza táján, a kérdés csak az, hogy folytatás vagy újabb kiegészítő? A jelekből ítélve – meg persze amiatt, hogy a harmadik rész idén lesz 6 éves – mi inkább előbbire tippelnénk. Ám ha így is lesz, nem mostanában számítanánk a megjelenésre…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva