Gaming

A sorozat ugyan megszakadt, de továbbra is a tabella élén Karci csapata


Kisebb meglepetés történt a HOTS Global Championship Europe Open Division harmadik hetében, de aggodalomra semmi ok.

100%-os mérleggel, a tabella éléről várhatta a Team Singularity a HOTS Global Championship Europe Open Division sorozat harmadik kupáját, mely ezúttal is izgalmas meccseket hozott.
Tegnap eldőlt, mi lesz a Top 4-ben, melyből talán a legnagyobb meglepetés, hogy elődöntőig jutott az eddig még pontot se szerző lengyel együttes, a Teraz Rodzina. Az aktuális patch-en folyt a küzdelem, Maiev tiltva volt.

Team Singularity 0:2 Teraz Rodzina 0-2

Ugyan a végeredményből úgy tűnhet, hogy sima győzelmet aratott a lengyel csapat az SNG ellen, de messze nem így volt. Az első meccset a Towers of Doom pályán játszották, melyen ugyan XP hátrányba nem kerültek Karciék, de folyamatosan a lengyelek vezettek pár lövésnyivel. Szép lassan azonban az XP előnyt is átvették és végül bevitték a hiányzó találatokat. Kifejezetten tetszetős Tracer és Genji 1v1 párharcokat hozott a meccs, melyek nagyobb részét ezúttal GURU nyerte meg Knuuttival szemben.

A második meccs a Dragon Shire mapen játszódott, melyen szinte végig azonos szinten haladtak a csapatok, azonban döntőnek bizonyult, hogy az utolsó csapatharcban Laranas nem talált jó lehetőséget a Mosh Pitre  úgy vesztették el a csapatharcot (és kicsivel később a meccset is) Karciék, hogy nem durrant a rocktánc.

Nézd meg Heroes of the Storm HGC EU – Open Division | Cup 3 | Day 2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

ePunks 1:2 Team Go

A másik elődöntőben a 3. helyen álló Team Go játszott a 8. ePunks ellen. Ezt a párharcot a dobogós Team Go nyerte 2:1-re.

ePunks 2:1 Team Singularity

A harmadik helyért folyt a következő párharc, melyben 100 dollár mellett 75 pont volt a tét (a negyedikért már csak 60 pont jár). Rendhagyó csapatkompozícióval álltak fel Karciék az első meccsen, ő Kerriganozott, Hydra Illidant pickelt míg Knuutti Tracerezett, igazi vérfürdőre lehetett számítani, ami be is jött – 22 (!) killel gázoltak át az ePunks-on.

A második meccsen alaposan megfordultak az erőviszonyok: az SNG kompozícióját (mely egy embert fókuszált volna ki) hard counterelte az ePunks a draft során. Tyrael Judgementjét követte volna le a szimbiótával felturbózott Tracer, valamint Kel’thuzad is belerakta volna a burstöt, azonban részben a csapattársakat pajzsolni tudó Zarya, részben az őket feléleszteni képes Kharazim totálisan ellehetetlenítette azt.

Az utolsó, mindent eldöntő meccsen is megfékezték az SNG agresszív stílusát, Morales, Tassadar és Tyrael is pajzzsal látta el a csapattársakat, ami nem kedvezett Karciéknak.

forrás: esports-news.co.uk

Teraz Rodzina 2:0 Team Go

A döntőben 2:0-ra nyert a lengyel alakulat – a nap meglepetését okozta menetelésük!

Nagy probléma nem történt, 60 pontot bezsebeltek Karciék, akik így 300 ponttal állnak továbbra is a tabella élén, őket követi ManticOre 220-al, a dobogó alsó fokán pedig a Team Go tanyázik 205-el.

A kupasorozat hétfőn folytatódik a 4. héttel, reméljük, sikerül kijavítani a Team Singularity-nek a kisebb fiaskót!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva