PUBG

Nagy a baj a Bluehole-nál: Hónapok óta nem bannolták a ragehacker párost


A csalókat előbb-utóbb úgyis bannolják, ugye? Hát nem úgy látszik, pedig minden világos.

A PUBG egyik nagy újítása, a report rendszer bevezetése volt, korábban ugyanis semmit nem tehettünk, ha valaki lecsalta a játékot. Persze nyilvánvalóan nem könnyű kiszűrni a valódi csalókat, ha a játékosok mindenkire rányomják, hogy csalt ellenük a játékban, ám azért van az a szint, amikor már a fejlesztőknek feltűnhetne, hogy valami nincs rendben.

Nem rossz statisztika, ugye? | Forrás: pubg stats

Amikor 3 seasont is 20-25-ös K/D-val csinál meg valaki, az enyhén szólva feltűnő, emellé pedig szinte minden meccsen ő nyeri az első helyezést is, ebben az évadban a duo meccsei 85%-át megnyerte, squadnál viszont csak minden másodikat nyerték meg. Ebben az évadban a legmesszebbi ölését 647 méterről vitte véghez, de az előző hónapban 781 méterről is sikerült ölnie, nem lennénk meglepve, ha ehhez még 15X scope-ra se lett volna szüksége.

Ezt a gyanús videót pedig épp az egyik ellenfelük készítette, akit láthatólag jól lekövetett An1hony a falon keresztül. Látszik, hogy próbálja rejtegetni a csalást, de azért elég feltűnő, hogy csak oda néz, ahol az ellenfelei vannak. A falon át lekövetést pedig kár is lenne tagadni. Hiába voltak a nagyobb ban hullámok, nekik sikerült kijátszani a rendszert.

Hiába a BattlEye, a csalók ellepték ismét a PUBG-t – gamer.hu

Úgy tűnik korántsem tökéletes a védelem, rengeteg játékos panaszkodik, a helyzet pedig elég aggasztó. A PUBG hihetetlen népszerűsége sajnos akarva-akaratlanul is magával vonzza a legutáltabb online állatfajt, a csalók közösségét. A BattlEye úgy tűnik elég jó megoldásnak bizonyul, de azért korántsem 100%-os a védelem, az elmúlt időszakban pedig egyre többen panaszkodnak a fórumokon, hogy ismét elszaporodtak a csalók.

A srácok egyébként több accounttal is játszanak, nyilván egy idő után túl sok pénzbe kerül a ládákat farmolni, ezért célszerű több accountot tartani.

An1hony
#2
cya
Kenny
FiamaAlex

Az utolsó accountra külön felhívnánk a figyelmet, ugyanis ő a fentebbi két csalóval játszik és közben streameli twitch-en, hogy milyen ügyes.

Irigylésre méltó stat..

A Bluehole-nak komolyabban kellene venni a csalókat, hiszen ha egy ennyire feltűnő eset nem szúr szemet nekik, akkor mi értelme az egész report rendszernek?

Forrás: reddit

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva